o bože kakava insinuacija
pazi ti naslova i post molim te,a u tekstu piše nismo sigurni.
danas je najjednostavnije uništiti čovjeka...izreci ili napiši jednu laž i to je to a nek se čovjek vadi iz govana kako zna i umije![]()
Raspravljate o temi Franka Batelić ulovljena sa novim dečkom u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Franka se šetuckala sa novim dečkom na Korzu u Rijeci. Šta će na to reći Luka Nižetić Franka Batelić u ...
o bože kakava insinuacija
pazi ti naslova i post molim te,a u tekstu piše nismo sigurni.
danas je najjednostavnije uništiti čovjeka...izreci ili napiši jednu laž i to je to a nek se čovjek vadi iz govana kako zna i umije![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Strahovito me BK za to...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ma da jbt šta su više dosadni vaki tračevi,šta uvik ljudi gledaju ko je s kim,ako mene pitate to samo gledaju oni koji nemaju nikog pa broje drugom kolko ih ima
Onako malo kako poznam Franku stekao sam dojam da je super cura, par puta sam prosao kraj njene kuce, ali ne u potrazi za njom vec moj frend zivi blizu njene kuce pa volim tamo proci i pozdravit joj roditelje u prolazu,,, a to sto pise za "novog decka" i da nisu sigurni, tu je suvise bilo sto komentirati ...
![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
zasto, ali zasto sam otvarao ovu temu? koja sranja...
![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
koja vijest,koja zvijezda i koji dečko,,da kupili pivu u keruma![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton