| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna u Društvo forumu; PRIČA o najbizarnijem razvodu u novijoj hrvatskoj povijesti nastavlja se procjenom garderobe koju je Vlatka Pokos zatražila od svog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna PRIČA o najbizarnijem razvodu u novijoj hrvatskoj povijesti nastavlja se procjenom garderobe koju je Vlatka Pokos zatražila od svog supruga, a vrijedi više od tri milijuna kuna. Dikan joj je, doznajemo, vratio sve što je tražila, ali je i podnio zahtjev za razvod braka. Vlatka je sudskim putem zatražila 240 odjevnih predmeta, koje je Dikan popisao u prisutnosti javnog bilježnika (morate priznati, to je stvarno bio posao) te joj ih uredno vratio. Osim toga, natrag je dobila i "Konja", sliku Mersada Berbera koja se procjenjuje na 50-ak tisuća kuna. Kako doznajemo, Josip Radeljak jučer je predao zahtjev za razvod braka, no da bi se poznati supružnici razveli, prvo moraju verificirati brak u Hrvatskoj, jer su se vjenčali na Karibima. Osim toga, čini se kako Vlatka neće moći viđati 7-godišnju Lanu Radeljak, jer ju nije posvojila, što pjevačici navodno "najteže pada u cijeloj priči". ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna Citat:
najteze.. ..najteze joj pada to sto gubi stara i dobra sponzora.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna Meni se više od nje gadi taj starkelja primitivni...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna nemam što dodati,sve rečeno...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07 Godina: 44
Poruka: 54
![]() | Re: Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna to je da mediji imaju o čemu...inače u cijeloj stvari mislim da najviše trpi mala kćer...za njezine bunde mi se j... naći će ona slijedećeg mecenu ubrzo |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Garderoba Vlatke Pokos vrijedi nekoliko milijuna kuna Jel netko gledao sad ovo kaj je bilo kod Hlo? Izjave: Sad se više ne vodim kroz život emocijama, nego sam druga žena! Tako je! ![]() Na jesen ću se pobrinuti kupiti stan. 20 godina već radim. Bila sam izbačena bez igdje ičega na cestu. (pitam se kaj radi 20 godina, koji je to posao) Pa cmizdr, plač, hvatanje zraka... A joj, a joj... I najžešće: Neću iznositi naše probleme iz bračnog krevata u javnost. (Dikanu se ne može dići )
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: garderoba, vlatka pokos, vlatkina garderoba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.

)