| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Gay Pride Budimpešta 2008 u Društvo forumu; 5. srpnja (juče) održan je u Budimpešti tradicionalni 20 i neki Gay pride. Veća grupa izgrednika je molotovljevim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Nježni predator | Gay Pride Budimpešta 2008 5. srpnja (juče) održan je u Budimpešti tradicionalni 20 i neki Gay pride. Veća grupa izgrednika je molotovljevim koktelima napala kolonu homoseksualaca. Došlo je do žestokog sukoba s policijom u kojem je po mojim informacijama najgore prošla baš policija. Prije 2 tjedna je gradonačelnik Budimpešta pokušao zabraniti pride, ali je pod pritiskom EU ipak odustao od zabrane. Prije tjedan dana je slična (možda i ista) grupa anti-gay aktivista izvršila sličan napad u Brnu. Tek toliko o gay toleranciji u EU. Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 06-07-08 u 18:02. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 444
![]() | Re: Gay Pride Budimpešta 2008 Kuzhim da se pokusavaju izboriti za svoja prava, ali smatram da mogu i putem neke organizacije koja bi bila diskretna. Ovako si samo osiguravaju negativan publicitet i tesko da ce ikada moci usvojiti razumijevanje od onih koji ih ne simpatiziraju. A s druge strane uopce ne kuzhim ove imbecile koji se idu tuci s njima kao i bacati koktele na te jadne ljude. Toliko o tome koliko vode brigu o svom zhivotu da bi isli gledati tudja posla. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Gay Pride Budimpešta 2008 Pa kaj nije dosta kaj se bakćemo sa našim pederima ![]() Sad još moramo i s ovima iz Budimpešte... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Re: Gay Pride Budimpešta 2008 joj joj joj... reko viii nova tema a ono opet na isti kalup GAY... nemojte me krivo shvatit nem nish protiv gay,lezba itd al onak... ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 123
![]() | Re: Gay Pride Budimpešta 2008 Koliko ja znam da bi ti trebao biti moderator ovdje, pa mislim da bi se trebao suzdržati komentara!
__________________ Mmm... Danilo... Mmm... ![]() ![]() Zadnji Uredio mmmdanny : 27-07-08 u 03:25. Razlog: Za Sahasu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: budimpeu0161ta, gay, pride |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.