Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Gorane, crni Gorane... šta to radiš?! u Društvo forumu; A jadan... Citat: – Goran Ivanišević i Vanja Halilović su u vezi, iako već više od godinu dana demantiraju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 21:09   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Gorane, crni Gorane... šta to radiš?!

A jadan...

Citat:
– Goran Ivanišević i Vanja Halilović su u vezi, iako već više od godinu dana demantiraju takve spekulacije, dapače, donedavno su tvrdili da se ni ne poznaju. Ovaj put, slika je dokaz.
Citat:
'Kampirajući' ispred zgrade na Marulićevom trgu, na samo Valentinovo, ekipa dotičnog tjednika snimila je Gorana i Vanju kako ulaze u svoje ljubavno gnijezdo. Zadržali su se samo sat-dva i potom ga odvojeno napustili, vidno usplahireni, čvrsto hvatajući se svojih mobitela. Scenarij se ponovio i dva dana kasnije, 16. veljače, u večernjim satima, što je odagnalo sumnje da se radi o slučajnosti.
Citat:
Nakon što je 'par' uhvaćen na djelu, Tanja je svog dragog navodno izbacila iz njihova stana, pa od sada više ne žive zajedno.
Mislim zaista, jesu i ti naši novinari cigani, ali jbg Goran nikako da zadrži pimp*ka u gaćama.

Jadna ta njegova ex-žena (majka njegove djece kako on veli ), pročita u novinama da joj se muž švalera.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 21:17   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,886
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Gorane, crni Gorane... šta to radiš?!

Nije mu žena
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 21:25   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,312
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Može ga sram biti...ima takvu zenu i ide ju varati

a novinari su priča za sebe
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:19   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

prvo je tuka batinom od mesa, a onda batinom od metala
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:33   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,193
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

neka sam on jebe kaj oce....i on je sam covjek...vi ste isto....licemjeri...makar takvo sto radi masa muskaraca a i zena koji su ono, "obicni" ljudi nikom nista...niko se ne uzrujava previse....al cim je neka zvezda u prici odma drvljem i kamenjem....nit je dragovicka ista posebna da bi ostao s njom...to kaj ima djecu je njemu na dusi....jebemu...ak covjek vise ne voli dosadasnju djevojku kaj bi trebal....

ko da bi vi ziher ostali s nekim koga ne volite i ko da ne bi varali....dajte molim vas....laz do lazi...nek radi kaj oce, s kim oce, di hoce, kak oce....ko smo mi da mu sudimo....
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:34   #6 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,328
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ah shash..mladost ludost
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:24   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ja se samo pitam zašto je udario novinara. On nije ništa kriv.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:28   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:36   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
neka sam on jebe kaj oce....i on je sam covjek...vi ste isto....licemjeri...makar takvo sto radi masa muskaraca a i zena koji su ono, "obicni" ljudi nikom nista...niko se ne uzrujava previse....al cim je neka zvezda u prici odma drvljem i kamenjem....nit je dragovicka ista posebna da bi ostao s njom...to kaj ima djecu je njemu na dusi....jebemu...ak covjek vise ne voli dosadasnju djevojku kaj bi trebal....
Da, imaš pravo, radi masa ljudi za koje ne znamo niti bi ikad saznali, ALI on je Goran Ivanišević i on bi trebao znati što njega slijedi kada tako nešto učini, napravi...

Ako ju više ne voli trebao je fino reći "ne volim te i ćao đaci", ali odkud ti znaš volili ju ili ne?! Možda ju i voli, ali mu je draga i pica od Vanje, pa sad tamo-vamo Tanja-Vanja tko će to popamtiti.

Šalu na stranu: trebao je pripaziti kaj radi ako već tako nešto radi i nije trebao tući novinara. Nije mu on kriv za preljub.

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ko da bi vi ziher ostali s nekim koga ne volite i ko da ne bi varali....dajte molim vas....laz do lazi...nek radi kaj oce, s kim oce, di hoce, kak oce....ko smo mi da mu sudimo....
Čekaj ti si pobrkao lončiće... Mi ne znamo da li on voli Tanju, mi samo znamo da on ševi Vanju.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:41   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ja sam jednu stvar ne kužim! on je goran ivanišević ima brdo para pa zašt onda nije lijepo otišo sa tom vanjom negdje izvan lijepe naše obavio kaj je trebo i vratio se nazad. pa makar i u brežice. to mi stvarno ne ide u glavu! lik je pacijent!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103