Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Gorane, crni Gorane... šta to radiš?! u Društvo forumu; Zašto je bio konj, a zašto je ostao? Kako znaš da se zaljubio, te ako je to zaista ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 15:58   #41 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Gorane, crni Gorane... šta to radiš?!

Zašto je bio konj, a zašto je ostao?

Kako znaš da se zaljubio, te ako je to zaista tako, zbog čega je to loše?

Na temelju čega zaključuješ da je arogantan?

Zašto bi žena njega trebala iskeširat?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:05   #42 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Gorane, crni Gorane... šta to radiš?!

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Zašto je bio konj, a zašto je ostao?
Na temelju čega zaključuješ da je arogantan?
Moje viđenje njega i njegovog ponašanje, na osnovu što ga osobno poznajem, imam pravo na to mišljenje i nemam volje i razloga da objašnjavam u detalje

Citat:
Kako znaš da se zaljubio, te ako je to zaista tako, zbog čega je to loše?
Moja pretpostavka da se zaljubio, a ako je u tome nema ništa loše

Citat:
Zašto bi žena njega trebala iskeširat?
Ne znam jesu li u braku ili ne, ali figurativno iskeširati s obzirom na preljub i sve što to dovodi svojim utjecajem na nejgovu sadašnju obitelj, posebno djecu
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:08   #43 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Moje viđenje njega i njegovog ponašanje, na osnovu što ga osobno poznajem, imam pravo na to mišljenje i nemam volje i razloga da objašnjavam u detalje
I ja ga poznajem osobno, i uopće ne dijelim tvoje mišljenje.

Niti je arogantan, niti je konj. Upravo suprotno.

Citat:
Ne znam jesu li u braku ili ne, ali figurativno iskeširati s obzirom na preljub i sve što to dovodi svojim utjecajem na nejgovu sadašnju obitelj, posebno djecu
Šta to znači "figurativno iskeširati"?

Poznavajući dotičnu sponzorušu, mislim da će se ona držat njega ko' pijavica jer je njegova lova jedini razlog zbog kojeg je uopće bila s njim

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:13   #44 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
I ja ga poznajem osobno, i uopće ne dijelim tvoje mišljenje.

Niti je arogantan, niti je konj. Upravo suprotno.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i dojmovi o istoj osobi mogu biti potpuno različiti ovisno u iskustvo i dojmu tih ljudi o toj osobi

Citat:
Šta to znači "figurativno iskeširati"?

Poznavajući dotičnu sponzorušu, mislim da će se ona držat njega ko' pijavica jer je njegova lova jedini razlog zbog kojeg je uopće bila s njim
Na sponzorušu ne mislim pri svom komentaru, ali ako to ona može i zna i želi i on dopusti neka ga sisa.....na prvom mjestu je obitelj prema kojoj ima obvezu i koja "pati" zbog ove situaciju, a pitanje kako će se sve u konačnici završiti
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:16   #45 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje i dojmovi o istoj osobi mogu biti potpuno različiti ovisno u iskustvo i dojmu tih ljudi o toj osobi
Da, samo što postoji pogrešan dojam (tvoj) i ispravan dojam (moj) o dotičnoj osobi.

Citat:
Na sponzorušu ne mislim pri svom komentaru, ali ako to ona može i zna i želi i on dopusti neka ga sisa.....na prvom mjestu je obitelj prema kojoj ima obvezu i koja "pati" zbog ove situaciju, a pitanje kako će se sve u konačnici završiti

Ukoliko nisam bio dovoljno jasan:

sponzoruša = Tanja Dragović

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:22   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
90% muškaraca zastrani?
Da. Kad - tad.

Citat:
to je pretpostavljam provjerena statistika
Da.

Citat:
a s kime zastrani mala moja? s drugim muškarcima ili s neoženjenim ženama? a što je sa oženjenim ženama?
Ne znam ja s kim zastrani tvoja mala. Znam samo da žena može biti udana, ne oženjena.

Citat:
po toj teoriji ili ima više muškaraca od žena ili ima više neoženjenih žena od oženjenih. jedino tako bi se moglo doći do tog broja.
a niti jedno ne stoji naravno. elementarna matematika.

kao što je netko već rekao, žene su te koje varaju niti više niti manje od muškaraca, samo što za razliku od njih to jako dobro znaju skrivati i glumiti žrtve. to je jedina razlika.
Bla bla bla bla
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:37   #47 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Da, samo što postoji pogrešan dojam (tvoj) i ispravan dojam (moj) o dotičnoj osobi.
nepotrebno tendeciozno

Citat:
Ukoliko nisam bio dovoljno jasan:

sponzoruša = Tanja Dragović
ne znam što tebi nije jasno.......sa sponzorušom se isto može imati obitelj
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 17:20   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 419
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da. Kad - tad.

Da.

Ne znam ja s kim zastrani tvoja mala. Znam samo da žena može biti udana, ne oženjena.

Bla bla bla bla

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:02   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

ma, meni je u toj cijeloj prici najzesca vanja halilovic...

posto ona vodi onu nadasve uzbudljivu emisiju cija se polovica temelji na tracevima iz svijeta ''poznatih'', trebala je ponesto reci i o svom tracu...
al' nista...poceti cu misliti da je licemjer

Zadnji Uredio cocopuff : 22-02-08 u 20:04.
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:06   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma jebi ti to...usrana situacija...sa nekim provedeš 10 godina i najbolje godine svoga života,rodiš mu 2 djece i on te na kraju odjebe kao staru krpu i to zbog neke ribe koja ti nije ni do koljena (po izgledu)
ma to bi mu bilo zadnje....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108