Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Gorane, crni Gorane... šta to radiš?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 tanja dragović=sponzoruša????????? mislim stvarno. nikada nisam imala sliku sponzoruše kao žene koja je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-08, 18:50   #61 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 671
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase
Re: Gorane, crni Gorane... šta to radiš?!

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
tanja dragović=sponzoruša????????? mislim stvarno.
nikada nisam imala sliku sponzoruše kao žene koja je 10 godina uz muškarca,rađa mu djecu i oprašta preljube...-to se nebi moglo nazvati sponzorušom.
ona bi bila puuuuno pametnija da je razmišljala glavom i da je sa njim samo radi novaca....
jos samo da nadodam,zenska je bila dobro placen top model...
nisam strucnjak al' znam da je bila par puta na naslovnicama americkih magazina cosmo,vanity fair(il' kak se vec pise)-imala je ona para i prije njega
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 19:01   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 868
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
A kako si ti zamišljala sponzoruše?

a po čemu molim te zaključuješ da nije s njim samo radi novaca? osobno ju poznaješ? isto kao što niti Vlatka Pokos nije bila s Dikanom radi novaca (nego voli zrelije muškarce), i isto kao što niti Lana Baneli sada nije sa Silvijem Marićem zbog njegovih para nego zbog njegovog intelekta ili možda ljepih nogu...itd, itd...
ima toga još.

i naravno da velika većina tih likova šara okolo. naravno kada su sretnici koji imaju para pa mogu. ženama su privlačni jer imaju para i poznati su, a većina muškaraca ionako razmišlja doljnom a ne gornjom glavom pa zašto ne bi kad mogu.
nisu njhove žene/cure naivne. one to jako dobro znaju ali spremno prihvaćaju jer im se isplati. materijalno.
e to su ti prave sponzoruše.

btw, kad ste se vać namirile na muški rod,
ako je 90% muškaraca preljubnika (a duplo manje žena - čudna matematika ), onda je i 90% žena sponzoruša.

i odrat će ga do kože, ne brini. kao prava sponzoruša.
to je i zaslužio
pa ovako,na svaku hebenu temu,ali baš svaku na ovom forumu bi se moglo komentirati..JEL TI NJU,NJEGA,TO POZNAŠ PA DA ZNAŠ...bla bla. ovdje se iznose mišljenja i uostalom zaboli me za nekutanju i gorana...
ja kad bi se bavila tim poslom,bila sponzoruša,prvo bi ga obrlatila da me oženi,pa da kupuje nekretnine nakon braka,djecu mu nebi rađala,vozila bi bjesni auto,po cijele dane provodila po trgovinama,spa centrima,frizerskim saonima...čekala bi prvu stvar da nešto usere napucala ga i uzela mu sve što smo "skupa stekli" u braku....zar to nije cilj sponzoruše...il su ovo neka nova vrsta gmizavica....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 19:50   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,633
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da, imaš pravo, radi masa ljudi za koje ne znamo niti bi ikad saznali, ALI on je Goran Ivanišević i on bi trebao znati što njega slijedi kada tako nešto učini, napravi...

Ako ju više ne voli trebao je fino reći "ne volim te i ćao đaci", ali odkud ti znaš volili ju ili ne?! Možda ju i voli, ali mu je draga i pica od Vanje, pa sad tamo-vamo Tanja-Vanja tko će to popamtiti.

Šalu na stranu: trebao je pripaziti kaj radi ako već tako nešto radi i nije trebao tući novinara. Nije mu on kriv za preljub.

Čekaj ti si pobrkao lončiće... Mi ne znamo da li on voli Tanju, mi samo znamo da on ševi Vanju.

Nevjerovatno ali istinito postoji tema u kojoj isto razmisljamo....Salu na stranu slazem se s tobom u potpunosti.Cemu varati partnera tim vise sto nisu ni u braku.Ako je doslo do toga da ga druga vise privlaci trebao je to drugacije rijesiti.A pogotovo je glupo napast novinara zbog svojih idiotarija.
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 23:46   #64 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
A pogotovo je glupo napast novinara zbog svojih idiotarija.
To ti je kod gotovo svih ljudi tako, evo čitam na jednom forumu kako lik piše kako ga je FER zajebao i da si je produžio studij na jednu ili više godina zbog "toga što je pao nekoliko predmeta". Dakle nije on kriv kaj je pao predmet već su svi oko njega krivi za to. Tako je svugdje i tako je sa Goranom, nije on kriv kaj je varao, kriv je novinar koji ga je otkrio.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 18:25   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,633
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

da tako je... zalosno ali istinito.....
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 20:09   #66 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 357
One-of-us se izdvaja iz mase

Boli me briga šta on radi, ne kužim šta se ljudi toliko opterećuju sa tuđim stvarima.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:33   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 174
emma86 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: One-of-us Pogledaj Poruke
Boli me briga šta on radi, ne kužim šta se ljudi toliko opterećuju sa tuđim stvarima.
ni ja to bas ne kuzim, ti danasnji novinari ljudima nedaju na miru ni zivit, ali dobro, valjda je to sve normalno za danas...a sta se tice preljuba...hm...gorane glup si!! meni je tanja super zenska, a vanja katastrofa teska, ka neki kostur izoblicene face...ma uzas...iduci put bi si moga naci neku malo bolju za akciju)
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:58   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 11
lydiax se izdvaja iz mase

tanja mi je postala dosadna svojim nacinom odjevanja.Uvijek u cizmicama,kratke jaknice ,previse neprirodna cura

Ljepsa mi je i prirodnija Vanja ali ukusi se razlikuju
lydiax je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 23:58   #69 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 174
emma86 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lydiax Pogledaj Poruke
tanja mi je postala dosadna svojim nacinom odjevanja.Uvijek u cizmicama,kratke jaknice ,previse neprirodna cura

Ljepsa mi je i prirodnija Vanja ali ukusi se razlikuju
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 00:17   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-06
Poruka: 248
laki47 se izdvaja iz maselaki47 se izdvaja iz maselaki47 se izdvaja iz maselaki47 se izdvaja iz mase

Evo vam intervju sa pokajnikom odrzanim na index.hr. Znam da je streaming jako los pa koga zanima moze si skinuti sa rapidshare-a.

velicina: 32 MB
.flv file

RapidShare: 1-Click Webhosting
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ivanisevic_large_001.jpg (64.2 KB, 7 pogleda)
laki47 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112