| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove u Društvo forumu; ZAGREB - Dok se sa suprugom i djecom tijekom vikenda mirno odmarao u Poreču, nepoznati lopovi posjetili su kuću drugog pobjednika ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove ZAGREB - Dok se sa suprugom i djecom tijekom vikenda mirno odmarao u Poreču, nepoznati lopovi posjetili su kuću drugog pobjednika Big Brothera Hamdije u Dubečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i iz kuće mu ukrali četiri skupocjena ručna sata vrijedna više od 15 tisuća kuna. - Iz Poreča smo se vratili u ponedjeljak navečer i imali smo što vidjeti. Nije bilo tragova provale pa pretpostavljam da su lopovi ušli kroz prozor, a izašli kroz vrata u kojima je s unutrašnje strane bio ključ. Od četiri ukradena sata dva sam dobio na poklon i jako su mi bili dragi - rekao nam je danas milijunaš Hamdija, dodavši da su ih lopovi našli na noćnom ormariću pokraj kreveta u spavaćoj sobi na prvome katu kuće. Iako su lopovi pregledali sve ladice i ormare, zanimljivo je da iz kuće nije ukradeno ništa drugo osim vrijednih satova. Hamdija kaže da su praznu kuću vjerojatno iskoristili “klinci iz kvarta”, a lopovi su Hamdiji u kući “za uspomenu” ostavili sjekiricu. Iako su policajci pokušali skinuti otiske prstiju s alata koji su ostavili kradljivci, nisu imali previše sreće. - Jako volim satove i moglo bi se reći da ih skupljam. Imao sam ih desetak za svaku prigodu. To mi je najdraži poklon. Ovi koji su ukradeni bili su metalni s cirkonima za svečanije prigode. Jedan marke Cartier dobio sam od roditelja kao poklon za rođendan, dok mi je drugog marke Bvlgari poklonio dragi prijatelj - ispričao nam je kolekcionar satova. Nažalost, dodao je Big Brotherov pobjednik, ukradeni satovi nisu bili osigurani. stari mu je rokfeler pa mu kupuje Cartier satove ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove Bu si kupil druge...koji Rom nema para ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove slazem se sa mamom....sanader je cuo da mu je hamdija ozbiljna konkurencija pa da ga sreze u korijenu ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove Da, i šta sad s tim? Ahhhh ljubomora, da jedan "cigo" ima više para i vjerojatno veći k***c od nekih pa to je nedopustivo ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: hamdiji, kucu, provalili, satove, skupocjene, uzeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.