Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove u Društvo forumu; ZAGREB - Dok se sa suprugom i djecom tijekom vikenda mirno odmarao u Poreču, nepoznati lopovi posjetili su kuću drugog pobjednika ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 18:45   #1 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,949
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove

ZAGREB - Dok se sa suprugom i djecom tijekom vikenda mirno odmarao u Poreču, nepoznati lopovi posjetili su kuću drugog pobjednika Big Brothera Hamdije u Dubečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i iz kuće mu ukrali četiri skupocjena ručna sata vrijedna više od 15 tisuća kuna.

- Iz Poreča smo se vratili u ponedjeljak navečer i imali smo što vidjeti. Nije bilo tragova provale pa pretpostavljam da su lopovi ušli kroz prozor, a izašli kroz vrata u kojima je s unutrašnje strane bio ključ.

Od četiri ukradena sata dva sam dobio na poklon i jako su mi bili dragi - rekao nam je danas milijunaš Hamdija, dodavši da su ih lopovi našli na noćnom ormariću pokraj kreveta u spavaćoj sobi na prvome katu kuće.

Iako su lopovi pregledali sve ladice i ormare, zanimljivo je da iz kuće nije ukradeno ništa drugo osim vrijednih satova.

Hamdija kaže da su praznu kuću vjerojatno iskoristili “klinci iz kvarta”, a lopovi su Hamdiji u kući “za uspomenu” ostavili sjekiricu. Iako su policajci pokušali skinuti otiske prstiju s alata koji su ostavili kradljivci, nisu imali previše sreće.

- Jako volim satove i moglo bi se reći da ih skupljam. Imao sam ih desetak za svaku prigodu. To mi je najdraži poklon. Ovi koji su ukradeni bili su metalni s cirkonima za svečanije prigode.

Jedan marke Cartier dobio sam od roditelja kao poklon za rođendan, dok mi je drugog marke Bvlgari poklonio dragi prijatelj - ispričao nam je kolekcionar satova. Nažalost, dodao je Big Brotherov pobjednik, ukradeni satovi nisu bili osigurani.

stari mu je rokfeler pa mu kupuje Cartier satove
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 19:25   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Hamdiji provalili u kuću i uzeli skupocjene satove

Bu si kupil druge...koji Rom nema para

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 19:44   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Mislim da znam gdje je sat

Evo gdje bi mogao biti sat
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:12   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Možda su pravi vlasnici došli po svoje satove?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:19   #5 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,949
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ameri preko satelita našli bušev sat i došli ga podignut
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:54   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

izgleda da postaje IN skupljat satove...svi zele bit ko nas premijer
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:57   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Sanader?

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:48   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,888
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Možda su pravi vlasnici došli po svoje satove?
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:13   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

slazem se sa mamom....sanader je cuo da mu je hamdija ozbiljna konkurencija pa da ga sreze u korijenu
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:28   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Da, i šta sad s tim? Ahhhh ljubomora, da jedan "cigo" ima više para i vjerojatno veći k***c od nekih pa to je nedopustivo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hamdiji, kucu, provalili, satove, skupocjene, uzeli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103