Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Igor Cvitanović uhvaćen na djelu

Raspravljate o temi Igor Cvitanović uhvaćen na djelu u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Nakon što je Igor Cvitanović negirao da se rastaje od supruge Marije, u javnost su isplivale slike s njegovog rođendana. ...

Starter
    Datum registracije
    23-10-08
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Igor Cvitanović uhvaćen na djelu

Nakon što je Igor Cvitanović negirao da se rastaje od supruge Marije, u javnost su isplivale slike s njegovog rođendana. Na slikama se jasno vidi kako postoji velika strast između njega i neimenovane studentice.

http://www.story.hr/igore-zasto-si-nam-lagao-5856

OK, meni nije jasno... Ako je već javna osoba (čitaj: netko koga paparazzi prate na svakom koraku), ćemu onda lagati i govoriti "ma nisam ja"? Iovako će slike kad-tad doći do nekih novina, a onda je samo osramotio sebe i svoju obitelj. Bolje da je bio muško, priznao da je seronja koji vara ženu i bok. Žena ima razlog za rastavu, a on ima slobodne ruke za igrati se s kojom god hoće studenticom.
    Zadnji Uredio trach : 19-11-08 u 09:05

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Igor Cvitanović uhvaćen na djelu

možda je bio janpi, pa se ne sjeća..

možda mu takav izgovor upali

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

fuj, trač
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Ma šta, samo si nešto došaptavaju.

Regularni forumas Avatar od korisnika GrGaKC
    Datum registracije
    21-09-08
    Starost
    26
    Poruka
    239
    Liked
    0 times

E ljudi, a jel ste vidli ovo?

'Cvita' uredništvu Storyja: Zaklat ću vas i jeb.. u usta

Cvitanovic pokazuje svoju razinu "kulture"
    Ekonomija, nasa najmilija!
    Ponosan clan HHK

Stalni stalker na forumu...

Starter
    Datum registracije
    28-01-08
    Starost
    29
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Čudi me kako je išao napast onakvu grdosinu od urednika, obično se takve pussy osobe okome na ženskice...nego koja je to službena osoba koju je ovaj napao?

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Sad bi nekaj rekla, ali neću... znam "ga" osobno
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Regularni forumas Avatar od korisnika GrGaKC
    Datum registracije
    21-09-08
    Starost
    26
    Poruka
    239
    Liked
    0 times

Pa, pise ti okolo da je napao urednika portala Story.hr. A koliko sam vidio, i tamo su objavili Cvitanovica u zagrljaju te male.
    Ekonomija, nasa najmilija!
    Ponosan clan HHK

Stalni stalker na forumu...

Banned
    Datum registracije
    18-09-08
    Poruka
    61
    Liked
    0 times

pošto sam imao čast vidjeti uživo (prije par godina jedan susret), svu čar njegove bahatosti i ponašanja, ništa me ne iznenađuje.
    ko sam/ja sam... užas.

Starter
    Datum registracije
    21-11-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Ma što ima veze, sam Bog je učinio da se ovo objavi i Marija vidi s kim je živjela cijelu deceniju a studentici neka je Bog na pomoći. Misli da je voli i da joj neće jednog dana napraviti što i Mariji. Glupača, pored toliko slobodnih, lijepih i bogatih mladića pala na oženjenog i bahatog.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku