možda je bio janpi, pa se ne sjeća..
možda mu takav izgovor upali![]()
Raspravljate o temi Igor Cvitanović uhvaćen na djelu u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Nakon što je Igor Cvitanović negirao da se rastaje od supruge Marije, u javnost su isplivale slike s njegovog rođendana. ...
Zadnji Uredio trach : 19-11-08 u 09:05
možda je bio janpi, pa se ne sjeća..
možda mu takav izgovor upali![]()
fuj, trač
Ma šta, samo si nešto došaptavaju.
E ljudi, a jel ste vidli ovo?
'Cvita' uredništvu Storyja: Zaklat ću vas i jeb.. u usta
Cvitanovic pokazuje svoju razinu "kulture"![]()
Ekonomija, nasa najmilija!
Ponosan clan HHK
Stalni stalker na forumu...
Čudi me kako je išao napast onakvu grdosinu od urednika, obično se takve pussy osobe okome na ženskice...nego koja je to službena osoba koju je ovaj napao?
Sad bi nekaj rekla, ali neću... znam "ga" osobno![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Pa, pise ti okolo da je napao urednika portala Story.hr. A koliko sam vidio, i tamo su objavili Cvitanovica u zagrljaju te male.
Ekonomija, nasa najmilija!
Ponosan clan HHK
Stalni stalker na forumu...
pošto sam imao čast vidjeti uživo (prije par godina jedan susret), svu čar njegove bahatosti i ponašanja, ništa me ne iznenađuje.
ko sam/ja sam... užas.
Ma što ima veze, sam Bog je učinio da se ovo objavi i Marija vidi s kim je živjela cijelu deceniju a studentici neka je Bog na pomoći. Misli da je voli i da joj neće jednog dana napraviti što i Mariji. Glupača, pored toliko slobodnih, lijepih i bogatih mladića pala na oženjenog i bahatog.