| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi ispraćaj đorđe novkovića u Društvo forumu; nije li taj ispraćaj đ.novkovića "malo" preuveličan?severina je izgledala kao da uvježbava glumiti plač za &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Lokacija: Podevčevo Godina: 12
Poruka: 67
![]() | ispraćaj đorđe novkovića nije li taj ispraćaj đ.novkovića "malo" preuveličan?severina je izgledala kao da uvježbava glumiti plač za "gospodu glembajebe",a ona viskovićka se ponašala koda da borisu mijenja ženu!!!! ![]()
__________________ čm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: ispraćaj đorđe novkovića BMK za druge, a pogotovo za Severinu i ostale "umjetnike" žao mi čovjeka...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: ispraćaj đorđe novkovića Baš tako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispraćaj đorđe novkovića Ne Đorđe je bio legenda i svi koji su mu došli na sprovod su ga poštovali! A sad što se tiče Severine i drugih mislim da oni nisu bili važni u tom trenutku! Al bila mi je dirljiva ona pjesma koju je napisao Boris za njega! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ispraćaj đorđe novkovića Citat:
evo sve napisala sto sam ja tio..a severina je puno toga napravila sto bi ja tio (samo nemam jos jahtu)..btw kako se od jednog sprovoda moze napraviti trač??? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djordje, ispracaj, novkovica |
« škola
|
Uhapšena Lindsey Lohan »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!