Fotografije starijeg datuma nakon kojih su je mediji opasno poceli "pratiti" ali bezuspjesno sve do danas
Raspravljate o temi Ivana Dubravica u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Otkrivena Ivana Dubravica ! Basic Information Gender: Female Birthday: 04 June Hometown: Zagreb, Croatia Relationship Status: Engaged Interested in: Men ...
Fotografije starijeg datuma nakon kojih su je mediji opasno poceli "pratiti" ali bezuspjesno sve do danas
Prijevara ili prijateljstvo: Zaručeni Goran Navojec u klinču s Ivanom
NAKON afere Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića, te one navodne Joška Lokasa i Nataše Janjić, internetom su počele kružiti fotografije glumca Gorana Navojeca i atraktivne Ivane Dubravice, a prema riječima svjedoka, sinoć je u društvu zaručenog glumca stigla ruku pod ruku u jedan đakovački kafić. Goran je vidno pijan čak i zapjevao, a Ivana mu je cijelo vrijeme pravila društvo.
Osim fotografija koje su snimljene ovog vikenda u Đakovu, postoji i nekoliko starijih fotki na kojima su Goran i Ivana također zagrljeni. Situacija i ne bi bila toliko grozna da Goran Navojec nije u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi s plesačicom Larisom Lipovac. Par bi se uskoro trebao i vjenčati, iako ,sudeći prema fotografijama Gorana i plavuše, oni imaju još štošta za riješiti.
Ni Saša Lošić Loša a ni nekada popularni RTL-ov voditelj nisu idolili Ivani
zamisli, OKTRIVENA JEEE...vauuuu, kakva vijest jeboteeee
btw, ružna je i odvratna
Ivanu Dubravicu često su viđali u društvu glumca. Iako se priča da je ona Goranova bivša djevojka, on to demantira. Ona ga obožava slušati i gledati.
A da? Koja djevojka? Aha... Evo vam Gorana onda, odbrusila nam je glumčeva zaručnica Larisa Lipovac (32). Goran Navojec (37) djelovao je iznenađeno čuvši za slike s plavokosom Zagrepčankom Ivanom Dubravicom.
- Da, da... Ma to mi je samo dobra prijateljica. Slikali smo se tijekom mojeg festivala u Bjelovaru - bio je kratak Navojec.
Iako se priča da je rasna plavuša Goranova bivša djevojka, on to demantira. Dodaje kako se često slika u zagrljaju s prijateljicama.
- Zajedno živimo više od pet godina, a o vjenčanju razgovaramo svaki dan. Htio bih da dernek na svadbi traje dva tjedna, a sve će to financirati moj kum Vedran Mlikota - kazao je lani Goran Navojec, koji često napominje da se njegova veza s plesačicom Larisom temelji na povjerenju i iskrenosti.
IVANA GA PRATI POPUT SJENE
Zagrepčanka se često naslikava s Navojcem. Bez obzira druži li se s glumcem na otvorenju njegovog festivala u Bjelovaru ili na privatnom tulumu, plavokosa Ivana prati ga u stopu. Goran koji imam titulu velikog ljubimca žena, kaže da ima puno prijateljica.
svatko moze dobit 5 min slave danas...
totalno bezze
jeftini adwords vauceri za besplatno reklamiranje - info na PM.
gadna je
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE