| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete u Društvo forumu; http://www.croportal.net/showbiz/Vla...la_dijete-6289... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete zaslužila nije, kriva nije, ne trpim ju nikak (osim kad je u bikiniju) ali žao mi je da se to dogodilo ak se dogodilo
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete A sta rec strasno Fakat joj je sreca rekla đenja.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | Re: Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete ak je to istina, ondak mi je stvarno žao, ali ja sve mislim da je to novinarska patka ( di će je onaj starac napumpati bokte), i to iz samo jednog razloga: sama sebe je posrala i pre pre pre više, ap sada želi da joj se smilujemo. ma štajaznam, odvratna mi je ta žena, ali ako je istina da je izgubila dijete, onda mi je iskreno žao, kao što bi mi bilo da se bilo kojoj drugoj ženi to dogodilo |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete Citat:
![]() Ili sam ja sanjala. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: Jadna Vlatka Pokos..izgubila dijete sjebana je to stvar, desilo se i mojoj sestri... mogu mislit kako joj je kad je još u takvim trenucima i novinari tlače, nije lako bit poznat... ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, izgubila, vlatka pokos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.