Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Jel Sanader Gay? u Društvo forumu; ej ali ovo sta sam ja napisao da postoje 2 filma, to je iz jako pouzdanih izvora...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-07, 15:31   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase
Re: Jel Sanader Gay?

ej ali ovo sta sam ja napisao da postoje 2 filma, to je iz jako pouzdanih izvora
cmon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 16:14   #32 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ako ih ikad nabaviš NEMOJ ih staviti na forum

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 17:27   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
I ja potpisujem.

E, ovo me nasmijalo do suza. Skoro sam pao sa stolca, a šef diktira nešto tajnici metar od mene
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali tebi bi trebalo ipak objasniti neke stvari o životu i politici
Očito je dobra tajnica...pad, stolica....
Mislim da mi savjeti o životu i politici ipak nisu potrebni, iste mogu samo podjeliti s nekim...
Ironija je kao ljubav, nije shvatljiva na prvi pogled (u većini slučajeva).
Kaj se tiče premijera i Njegovog rada, SVAKA mu dala!
očito te tajnica smotala
p.s.nikad ne znaš tko čita ovaj forum a čita ga, hvala Bogu, mnogi
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 17:37   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Šta ima ženu i djecu a sa strane planina pedera i te šprehe...
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 21:13   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-06
Godina: 18
Poruka: 414
@ vanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku @ vanus

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
ma nije on gay...on je obicna pedercina
,, ono baš sam htel napisat kad mora on ,, ,,
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 23:20   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 20-06-07
Godina: 24
Poruka: 3
Doctor_EX se izdvaja iz mase

Ja sam siguran da je sanader gey 100% imam svoj forum bitefight na kojem stavljam teme koje zanimaju ljude...ako ocete registrirajte se na moj forum zanimljiv je dosta zasad ima 8 clanova ako ko oce neka se prijavi evo vam link:

Zadnji Uredio Wamp : 20-06-07 u 23:25.
Doctor_EX je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 00:03   #37 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Doctor_EX Pogledaj Poruke
Ja sam siguran da je sanader gey 100% imam svoj forum bitefight na kojem stavljam teme koje zanimaju ljude...ako ocete registrirajte se na moj forum zanimljiv je dosta zasad ima 8 clanova ako ko oce neka se prijavi evo vam link:
bitefight? ugrizi mi govno!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 01:31   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

pa po čem je naš Saki peder...zato što krade satove...a ne to je druga tema i to znači da je metrić koji voli fine,skupe i busheve stvari...mislim da je njemu kosor njegov dečkić
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 13:36   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,542
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Potpisujem Hooka !

Sanader je pederčina !
slažem se
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 12:20   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

Ivo peder!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sanader, tracevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111