| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Jel Sanader Gay? u Društvo forumu; koga briga.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel Sanader Gay? Ja sam Mitar Mirić...tajnik sam udruge homoseksualaca Hrvatske... Divim se premijeru Ivi još od gay pridea...zajedno smo šetali trgom bana Josipa Jelačića zagrljeni...Ivo me povukao u haustor i iskoristio me seksualno...nakon toga izašli smo van u povorku, a Ivo je povikao....IDEMO DALJE!!!
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-06
Poruka: 66
![]() | Re: Jel Sanader Gay? Citat:
jel ti bar sat poklonio
__________________ Arsenal F.C. | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel Sanader Gay? a daj bas fantazirate, ikreno necu lagat HSZovac sam i mislim da je Sanader jedini hrvatski pravi politicar... tako i izgleda i drzi se... prije bi reko da je onaj Jurcic s onim glasicem homic
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 50
![]() | Re: Jel Sanader Gay? Ja sam to čuja od jednog taxista prije 3-4 god da voli mlade dečkiće a kad taxista priča... ![]()
__________________ Everyone is entitled to their own opinion, but not their own facts. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanader, tracevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

jel ti bar sat poklonio