| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Jel Sanader Gay? u Društvo forumu; pola sela kaže da je, a pola da nije.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jel Sanader Gay? neee, pogrešno! evo razloga: Haso: Mujo ja sam ti gay! Mujo: Haso imaš ti mercedes? Haso: Nemam. Mujo: Imaš ti kuću na moru? Haso: Nemam. Mujo: Imaš ti zlatni rolex? Haso: Pa šta ti je bolan znaš da nemam! Mujo: E onda nisi ti gay, ti si obična pederčina! Dakle nije on pederčina on je ipak gay. Isprika ako nije vic dobro ispričan, neznam ga totalka na pamet. Nebute zamjerili? ![]()
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #84 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel Sanader Gay? Ako ćemo tako ima i druga definicija ![]() Definicija Tata, šta je to peder? - Ovako, bili ti jednom Haso i ja u ćuzi zbog šverca cigara. Bilo nam dosadno pa smo skontali da se kartamo, pa ko dobije, kresne, a ko izgubi, biće kresnut. I tako dobio Haso prvu partiju, a ja se naguzim po dogovoru. Dobio on i drugu, i treću. E, četvrtu sam ja dobio i onda Haso kaže: "Meni se više ne igra". E, vidiš, to ti je, sine, peder!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #89 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel Sanader Gay? ovaj tvoj smajlić me uvijek dotuče! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: sanader, tracevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

malo odlazimo u off, al dobro!