| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; evo upravo cula na radiju da je radeljak izbacio vlatkicu sponzorusu iz stana na brutalan nacin uz tucnjavu... navodno je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo upravo cula na radiju da je radeljak izbacio vlatkicu sponzorusu iz stana na brutalan nacin uz tucnjavu... navodno je vlatkia njemu zadala jace ozljede pa je sad privedena u policiju. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Ma zaboli me, ionako mi obadvoje idu na zivce... Sta se mene tice , nek je zatvore, da je vise ne moram gledat na TV-u kako govori isti tekst s istim tonom kao i prije 20 godina... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Fala bogu da se sitia da postoje bolje žene za iste pare, počela je starit i dopizdila mu je, sad će nać neku bolju i mlađu da je taslači.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana pa ni ona tak loša, baš mi je nekako šik, valatka ne daj se uz tebe smo!!!! P.S. Ako nemaš gdje dođi do mene, joj meni joj
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
« Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa
|
Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.