| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; ma dobit će kurac ... prije bu ju mrak pojest nego bu nekaj dobila ... koja sponza ... fuj ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Ma velim vam ja sve se u životu vrača ništa se nemože nametnut nikome ,a starog boli briga pa nemore on više sexsat ona stvar mu se lomi a nema ni volje a ona mlada još ljudi moji..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Meni je sada Vlatke žao. Ne znam šta svi imaju protiv nje,stalno je napadana za nešto.. Radeljak mi je uvijek imao nešto agresivno,prepotentno i manijački u sebi. Pokojna Ena je imala problema s njegovim ispadima,bilo je i tu svašta,a tek što bi prva supruga mogla ispričati... Nadam se da će se Vlatka brzo oporaviti. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
sad ćeš još reći da se tolko bila zaljubila u tog starog kripla da je čak i tuđe djete šetala okolo? droljetin kakve nema ... nemam ni trunke sažaljenje za takve ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

pametni znaju