| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tinka15 Meni je sada Vlatke žao. Ne znam šta svi imaju protiv nje,stalno je napadana za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
Neka mu uzme lovu kad je glup da ženi sponzorušu. Skrkat će sve na ormar krpica i svi će biti sretni do kraja života.
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Ja ne mogu vjerovat da je u ovoj kretenskoj zemlji to udarna vijest ! Danas koje god dnevne novine sam otvorio na jednoj cijeloj stranici članak o tome kako su se njih dvoje posvađali...ma boli me ona stvar za njih i njihove svađe ! Kao da u državi nema važnijih stvari o kojima će se pisati u novinama... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Hm pa sta mene zanima sto je netko nju izbacio iz stana ono gluposti, cime se nasa javnost bavi... strasno to je sad udarna vijest ono nisi in ako neznas pa jebemti sve kako me ovo iznerviralo ![]() to se događa svakodnevno normalnim ljudima pa nikom ništa.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Mene čudi da ovo ima već 27 odgovora Blago nama kad se ovim bakćemo, to je valjda da ne bi morali razmišljati o pravim problemima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Majko mila... ![]() Evo i na Dnevniku vijest o njima ! Ja to ne mogu vjerovat... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

Svi smo mi MASS SARR