| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; 30 (slovima: trideset) postova na temi o Vlatki (ili Vlat c i Pokos) i Đikanu Radeljaku? Zabrinjavajuće, zaista...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana 30 (slovima: trideset) postova na temi o Vlatki (ili Vlatci Pokos) i Đikanu Radeljaku? Zabrinjavajuće, zaista...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Uf, evo i 33 posta ... brine me ovo stvarno dokle će doći . Pa nemojmo pisati na ovoj temi ništa i eto ![]() A ja još nisam saznao tko su Josipa Radeljak i Vlatko Pokos, iako sam uključio i mog prijatelja Kirina u istragu ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana svejedno, imaju oni i dijete koje nije ničemu krivo i gleda sve te cirkuse. ![]() A nakon što sam čula radeljakovu izjavu, žao mi je vlatke. Kakva ogd bila, nije zaslužila takvu budalu. Da on je "gazda u kući", a nju su prisilili da izjavi kako ju mlati ![]() Pa s tim je sve rekao. Nadam se da će se razvesti i da će ga dobro oderati za lovu! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana jadna,meni ju je zao,,sta ja znam....jel ima ona roditelje?jeste citali u 24 h,,kao mehunka joj je ponudila financijsku pomoc,,,,o boze ta zena iz tragrdije radii sebi promociju,,,,,streljat je treba ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

Svi smo mi MASS SARR