| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra svejedno, imaju oni i dijete koje nije ničemu krivo i gleda sve te cirkuse. A nakon š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
zaslužila je kaj je dobila, pogotovo nakon kaj se uguzila tamo koristeći djete pokojne žene. nadam se da je sve rješio da glupoj sponzi ne mora dati ništa ... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehehhe....vrhunski je odradila..uletila na finjaka..po textbooku....prikazivala se na finjaka i još dovela do toga da ju je ovaj kao seljačina zadnja napucao nogom na ulicu i dao joj povoda da ga tuži i da dobije odštetu i razvod uz otpremninu...jedino što je ostala bez stvari..kao kad joj je bivši sve pobacao u kontejner.....kad sam to pročitao...prvo što mi je palo s obzirom da je tada ostala bez ičega osim hlača i maje...jel ostavila ili je izvlačila iz kontejnera garderobu.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
Ako zavađaš inteligencijom, dobit ćeš inteligentnu ženu, ako zavađaš duhovno, dobit ćeš duhovnu, ako zavađaš novcem, dobiješ sponzorušu. Vrlo jednostavno. Trebamo li izvrijeđati i frajere koji ožene nekakvu ljepoticu bez mozga.? Ne, oni su frajeri. Znači, zaljubiti se u izgled je ok. Zaljubiti se u novac nije ![]() Svatko ima svoj afrodizijak. Dobro, meni se ona ne sviđa nikako zbog svojih iizjava po medijim, ali fizičko nasilje ne odobravam. NIKAKO! Ako je njega jadnog i brižnog ta sponzoruša tako iskorištavala (a on cijelo vrijme bio slijep iako je ona medijska ličnost s pečatom sponzoruše nasred čela), mogao je zatražiti razvod, odseliti se...tisuću stvari. MLATNUTI JU????? NE!!!! Ne zaslužuje to jer nije ubojica, ni silovatelj. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Ej, slažem se oko fizičkog nasilja, ali sigurno da nemamo cijelu sliku. Da vidim, da imam 65 godina (i pitaj boga jel mi se može više i dići bez Viagre) i da mi uleti takva sponza, bacio bi to pod jaja, zakaj ne? Pogledaj da mislim da je tip totalna seljačina (kaj je, među ostalim i svojim izjavama i ponašanjem). Ja tebe pitam, ako žena svjesno ide uletit takvom tipu, bez obzira kaj se zna ko je i kakav je (a i to da mu je nedavno u nesretnim okolnostima umrla žena, koja mu je tek rodila djete), kaj to govori o takvoj ženi? Zaljubiti se u novac? Kaj se to može? Sponza je uletila svjesno, zanemarujući kakav je tip i pod kojim uvjetima uletava i kad se to sve urušilo (a nije bilo šanse da se ne uruši), sad izigrava jadnicu neku (kaj je, ali na drugačiji način). Nema niš gore od očajne sponze, koja shvaća da nije niš u životu napravila, a da joj izgled nepovratno odlazi ... Sorry, jednostavno ne mogu pustit suzu za takvu drolju, bez obzira na sve. Ako je dobila po pičci, nek prijavi i nek se nateže po sudu (osobno bi volio da ovog smrada malo sudski oderu, jer tip je odvratna primitivna seljačina). |
| | |
| | #49 (permalink) | ||||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
![]() Citat:
Ali teško mi je reći da je žena koja svjesno ulazi u brak s nasilnikom samo zbog love zaslužila da ju on tuče.. Ja bih prije rekla da je jadna. Al ako je netko jadan, ne znači da je zaslužio batine. Nikome ona nije naštetila time što se udala za tog dikana (osim očito sebi). To što mu je uletjela neposredno nakon Enine smrti, više mi govori o njemu, a ne o njoj. Očito može. Pa nisu bogataši bezveze uvijek najpoželjnije neženje ![]() Citat:
Prema Eni je navodno bio divan i krasan pa je vjerojatno u početku bio takav i prema Vlatki. Dok mu nije počela ići na živce. A postoji nešto gore od takve sponze, a to je tip koji ju mlati. Citat:
A ja ću kao žena koja se može naći u takvoj situaciji (naravno ne identiičnoj jer nisam sponza ) ipak pustit jednu suzu. Ali malu ![]() | ||||
| | |
| | #50 (permalink) | ||
| Banned | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
![]() Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.