Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra svejedno, imaju oni i dijete koje nije ničemu krivo i gleda sve te cirkuse. A nakon š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 16:21   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
svejedno, imaju oni i dijete koje nije ničemu krivo i gleda sve te cirkuse.

A nakon što sam čula radeljakovu izjavu, žao mi je vlatke. Kakva ogd bila, nije zaslužila takvu budalu.
Da on je "gazda u kući", a nju su prisilili da izjavi kako ju mlati
Pa s tim je sve rekao. Nadam se da će se razvesti i da će ga dobro oderati za lovu!
ona NEMA dijete, nego se koristeći to djete ugurala k njemu.
zaslužila je kaj je dobila, pogotovo nakon kaj se uguzila tamo koristeći djete pokojne žene.

nadam se da je sve rješio da glupoj sponzi ne mora dati ništa ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:22   #42 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Onda su sve žene koje ne rade i koje su doma sa djecom glupe sponzuruše.

Ma hajde molim vas.
ne sve .. ova je ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:23   #43 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,642
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Onda su sve žene koje ne rade i koje su doma sa djecom glupe sponzuruše.

Ma hajde molim vas.
ček vlatka nije sponzoruša???
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:27   #44 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana

hehehhe....vrhunski je odradila..uletila na finjaka..po textbooku....prikazivala se na finjaka i još dovela do toga da ju je ovaj kao seljačina zadnja napucao nogom na ulicu i dao joj povoda da ga tuži i da dobije odštetu i razvod uz otpremninu...jedino što je ostala bez stvari..kao kad joj je bivši sve pobacao u kontejner.....kad sam to pročitao...prvo što mi je palo s obzirom da je tada ostala bez ičega osim hlača i maje...jel ostavila ili je izvlačila iz kontejnera garderobu....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:36   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ona NEMA dijete, nego se koristeći to djete ugurala k njemu.
zaslužila je kaj je dobila, pogotovo nakon kaj se uguzila tamo koristeći djete pokojne žene.

nadam se da je sve rješio da glupoj sponzi ne mora dati ništa ...
pa nije ga sponza pištoljem silila da bude s njom. To je znao od početka. Nije valjda da želiš reći kako su sponzoruše utjelovljenje vraga, a njihovi sponzori su poštnjačine koji ih vole do pakla i natrag i pate zbog toga što sponzoruše troše njihovu lovu.
Ako zavađaš inteligencijom, dobit ćeš inteligentnu ženu, ako zavađaš duhovno, dobit ćeš duhovnu, ako zavađaš novcem, dobiješ sponzorušu. Vrlo jednostavno.
Trebamo li izvrijeđati i frajere koji ožene nekakvu ljepoticu bez mozga.? Ne, oni su frajeri. Znači, zaljubiti se u izgled je ok. Zaljubiti se u novac nije
Svatko ima svoj afrodizijak.

Dobro, meni se ona ne sviđa nikako zbog svojih iizjava po medijim, ali fizičko nasilje ne odobravam. NIKAKO!
Ako je njega jadnog i brižnog ta sponzoruša tako iskorištavala (a on cijelo vrijme bio slijep iako je ona medijska ličnost s pečatom sponzoruše nasred čela), mogao je zatražiti razvod, odseliti se...tisuću stvari. MLATNUTI JU????? NE!!!!
Ne zaslužuje to jer nije ubojica, ni silovatelj.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:00   #46 (permalink)
Banned

silence

Ej, slažem se oko fizičkog nasilja, ali sigurno da nemamo cijelu sliku.
Da vidim, da imam 65 godina (i pitaj boga jel mi se može više i dići bez Viagre) i da mi uleti takva sponza, bacio bi to pod jaja, zakaj ne?

Pogledaj da mislim da je tip totalna seljačina (kaj je, među ostalim i svojim izjavama i ponašanjem). Ja tebe pitam, ako žena svjesno ide uletit takvom tipu, bez obzira kaj se zna ko je i kakav je (a i to da mu je nedavno u nesretnim okolnostima umrla žena, koja mu je tek rodila djete), kaj to govori o takvoj ženi?

Zaljubiti se u novac? Kaj se to može?

Sponza je uletila svjesno, zanemarujući kakav je tip i pod kojim uvjetima uletava i kad se to sve urušilo (a nije bilo šanse da se ne uruši), sad izigrava jadnicu neku (kaj je, ali na drugačiji način). Nema niš gore od očajne sponze, koja shvaća da nije niš u životu napravila, a da joj izgled nepovratno odlazi ...

Sorry, jednostavno ne mogu pustit suzu za takvu drolju, bez obzira na sve.

Ako je dobila po pičci, nek prijavi i nek se nateže po sudu (osobno bi volio da ovog smrada malo sudski oderu, jer tip je odvratna primitivna seljačina).
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:05   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Obadvoje zaslužuju jedno drugo...al očito se nisu mogli dogovorit oko - iznosa...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:08   #48 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Obadvoje zaslužuju jedno drugo...al očito se nisu mogli dogovorit oko - iznosa...
haha .. najbolji komentar do sada .. sjeti me za rep+ čim mogu podjelit ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:18   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Ej, slažem se oko fizičkog nasilja, ali sigurno da nemamo cijelu sliku.
Da vidim, da imam 65 godina (i pitaj boga jel mi se može više i dići bez Viagre) i da mi uleti takva sponza, bacio bi to pod jaja, zakaj ne?

Citat:
Pogledaj da mislim da je tip totalna seljačina (kaj je, među ostalim i svojim izjavama i ponašanjem). Ja tebe pitam, ako žena svjesno ide uletit takvom tipu, bez obzira kaj se zna ko je i kakav je (a i to damu je nedavno u nesretnim okolnostima umrla žena, koja mu je tek rodila djete), kaj to govori o takvoj ženi?
Nemam ja dobro mišljenje o njoj, nikako. Nemoj me krivo shvatiti.

Ali teško mi je reći da je žena koja svjesno ulazi u brak s nasilnikom samo zbog love zaslužila da ju on tuče.. Ja bih prije rekla da je jadna. Al ako je netko jadan, ne znači da je zaslužio batine. Nikome ona nije naštetila time što se udala za tog dikana (osim očito sebi).

To što mu je uletjela neposredno nakon Enine smrti, više mi govori o njemu, a ne o njoj.

Citat:
Zaljubiti se u novac? Kaj se to može?
Očito može. Pa nisu bogataši bezveze uvijek najpoželjnije neženje

Citat:
Sponza je uletila svjesno, zanemarujući kakav je tip i pod kojim uvjetima uletava i kad se to sve urušilo (a nije bilo šanse da se ne uruši), sad izigrava jadnicu neku (kaj je, ali na drugačiji način). Nema niš gore od očajne sponze, koja shvaća da nije niš u životu napravila, a da joj izgled nepovratno odlazi ...
Nemam pojma kakav je tip bio kad su oni počeli vezu, ali ne vjerujem da joj je prvi dan pokazao svoju najgoru stranu.
Prema Eni je navodno bio divan i krasan pa je vjerojatno u početku bio takav i prema Vlatki. Dok mu nije počela ići na živce.

A postoji nešto gore od takve sponze, a to je tip koji ju mlati.

Citat:
Sorry, jednostavno ne mogu pustit suzu za takvu drolju, bez obzira na sve.

Ako je dobila po pičci, nek prijavi i nek se nateže po sudu (osobno bi volio da ovog smrada malo sudski oderu, jer tip je odvratna primitivna seljačina).
ovo zadnje se slažem.
A ja ću kao žena koja se može naći u takvoj situaciji (naravno ne identiičnoj jer nisam sponza) ipak pustit jednu suzu. Ali malu
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:24   #50 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Nemam ja dobro mišljenje o njoj, nikako. Nemoj me krivo shvatiti.

Ali teško mi je reći da je žena koja svjesno ulazi u brak s nasilnikom samo zbog love zaslužila da ju on tuče.. Ja bih prije rekla da je jadna. Al ako je netko jadan, ne znači da je zaslužio batine. Nikome ona nije naštetila time što se udala za tog dikana (osim očito sebi).

To što mu je uletjela neposredno nakon Enine smrti, više mi govori o njemu, a ne o njoj.
niko nije zaslužio da ga se tuče .. naravno, mi nemamo pojima kaj se sve dešavalo, ali ne treba ju tući .. dost da joj uzme bunde

Citat:
Nemam pojma kakav je tip bio kad su oni počeli vezu, ali ne vjerujem da joj je prvi dan pokazao svoju najgoru stranu.
Prema Eni je navodno bio divan i krasan pa je vjerojatno u početku bio takav i prema Vlatki. Dok mu nije počela ići na živce.

A postoji nešto gore od takve sponze, a to je tip koji ju mlati.
apsolutno ... tip je primitivna ljiga ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108