| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana u Društvo forumu; Bu se ona snašla već...sigurno ima kandidata... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Purger | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Bu se ona snašla već...sigurno ima kandidata ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #65 (permalink) |
| charolastra | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Šta bi u lov na bunde? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana a evo i humanitarne akcije: "POMOZIMO JADNOJ ŽENI" uključite se svi u humanitarne svrhe i kupite Vlatkin cd. Utorkom uz ''Vjenčani list'', na svim kioscima za samo 29,90 kn!!!!!!! ''na dohvat (opo)ruke'' sada ima malo drugačije značenje, zar ne? popis pjesama sa albuma..jel Vam se čine malo proročanske pjesme... 1. Na dohvat ruke 2.Ruke su mi vezane 3.Prelijepo da bi trajalo 4.Netko mora reći dosta 5.Ona 6.Pusti me da odem 7.što si me učinio takvom 8.Poslije nas 9.Kap kiše 10.Ja te dobro znam I šta reći nakon svega ovoga...Kupite CD ako ne želite da naša Vlatka hoda u 2 bunde... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Jučer me tako nasmijalo "Otvoreno"... Svi su se opustili. A kad je Dikan teatralno bacio prsten, koja sramota... I kad je nazvao svoju suprugu djevojkom (kako mu nije neugodno). A Vedrana Rudan je najluđa, idem čitati njezine knjige. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Josip Radeljak izbacio Vlatku Pokos iz stana Citat:
![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: josip, pokos, radeljak, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.