| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Kućni uradak Doris Dragović u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: milanji ljudi dajte da i ja to vidim -pm i ja bi to vidio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni uradak Doris Dragović već sam rekao da mi se obratite na pm za sve upite i želje, a mogu vam poslati i ovi kaj su već dobili, žicajte ih na pm ![]() tzukius je poznat da voli dijeliti, samo ga lijepo zamolite |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Kućni uradak Doris Dragović Film je očaj očaja. Ja spalio svoj dvd, katastrofa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni uradak Doris Dragović može, tko je zainteresiran nek mi se javi na pm (ali molim bez cmizdrenja, moljakanja i inih načina iznude) samo da napomenem da neće dobiti svi koji pošalju molbu (jer se meni ne da svima slat) nego samo prvih pet koji se jave drugih pet dobiva set noževa
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni uradak Doris Dragović slanjem prebacujem odgovornost na naručitelja... kome se gleda nek gleda, kome se ne gleda ja ću mu poslat pa nek ne gleda napominjem, akcija traje kratko, već se javilo nekoliko ljudi... prvih pet će se sigurno popuniti uskoro, nemojte da se dogodi da mi plačete jer niste dobili
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Kućni uradak Doris Dragović Citat:
![]() neka,neka,nemam se čega sramiti! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, kucni, uradak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.