| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Kućni uradak Doris Dragović u Društvo forumu; Sorry, nisam trebao reći da ga imam, al predobar je Kad odem do Rijeke, možemo se dogovorit da snimimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni uradak Doris Dragović jao , ta ženska ima dublji glas nego ja džep prvih pet koji su mi poslali zahtjeve za videom dobili su što su tražili oni koji su poslali a nisu dobili video dobit će, kao što sam obećao set noževa sad vi saznajte imena dobitnika pa njih gnjavite za video, meni se više ne da slati svakom tak velki video
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni uradak Doris Dragović pavec, žao mi te je, bio si točno 7. koji je poslao zahtjev na moj PM, da li si zainteresiran za set noževa?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, kucni, uradak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.