| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Marko Grubnić ima novu djevojku u Društvo forumu; on je frajer!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #97 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku ovo je priča a'la Michael Jackson i ona Lisa Marie Presley (Elvisu kćer), sistem: ''bubnem nešto pa me se spominje'' P.S. dođem ja do kioska neki dan a vidiš ovog ''mačka'' na nekoj naslovnoj stranici, podignuta ruka, a pod pazuhom dolina suza . Možda se zove modni mačak jer je kao ona bezdlaka mačka ![]() Meni je majka uvjek govorila, čuvaj se dlakavih žena, i muških bez dlaka. Nisam siguran u koju kategoriju on tu spada ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Ma nabijem ja i njega i njegovu šminkersku facu! Pa on nema cure, kak more imat kad je peder!! Ak taj ''neznam ko sam'' ima curu onda je svijet već otišel k vragu! On ima curu.... ![]() ![]()
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
![]() |
| Tagovi: marko grubnic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

ON IMA CURU???? de molim te...

. Možda se zove modni mačak jer je kao ona bezdlaka mačka