| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Marko Grubnić ima novu djevojku u Društvo forumu; Eee, al ovak ima nesto mačo u njemu, aa, najme bio je onaj Popaj crtic u kojem je glavni negativac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Eee, al ovak ima nesto mačo u njemu, aa, najme bio je onaj Popaj crtic u kojem je glavni negativac bio Grubač, koji je ovak bradat i mišićav lik, a eto njih dvoje dijele 4 slova u prezimenu, aaaa... Ko je reko da nije mačo... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Je, bio sam u pravu, to je onaj Marko Grubnić što ima novu djevojku ![]() Zaboli me ...c šta on ima. Ovo je kao da su objavili Vijest: Vlatka Pokos ima novu bundu od gepardove kože, ili Ivo Sanader sastavio Lego kockice svome unuku Duji ![]() Za navedenih dvoje sam barem čuo, ali za ovoga prvi put na forumu ovdje Zadnji Uredio zeljonar : 23-05-07 u 22:30. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku mislim da je dovoljno reći da je stilist...modni mačak ahahah jeste ga gledali u fear factoru?
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
![]() |
| Tagovi: marko grubnic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

znate onaj
Svi smo mi MASS SARR