| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Marko Grubnić ima novu djevojku u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs nevenka smiri se.. da ne dobijesh bann.. vecheras nesmijesh nishta rech... a markec ti je iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 172
![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Citat:
![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku koji je taj... ![]() jebemu svako malo izleti neki trač o nekakvim ljudima za koje nemam pojma uopće ko su..... prije misec dana sam skužija ko je ona Marina Parlov, a sad moram pitat ljude ko je taj Marko Grubinić... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku naslov je kriv. triba bit: marko grubnić jest nečija nova djevojka ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku da mi je vidit tu djevojku.........meni ga je žao.......on je za mene samo jedno glupo potrkalo..uostalom vidjeli ste ga u big brother kući,samo trača,leži,ne zna ispeći nijedan ručak,sramota
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: marko grubnic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

funky_d