| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Marko Grubnić ima novu djevojku u Društvo forumu; Jadna ta ko mu je djevojka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 10
![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Alka Vuica se potukla sa Grubinićem jer ga je optužila da je gay što je on odmah demantirao i odlučio ju je tužit. To je trajalo dok se ta prica vukla po medijima, onda je odustao od svega. To je tip osobe koji samo traži pažnju. Ta nova takozvana djevojka je samo još jedan način da se o njemu priča: svi su prihvatili da je homo a sad kao ima djevojku. Razmaženo derište koje se tek odvojilo od mamine sise... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 4
![]() | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku Meni i dalje nije jasno zašto ljude zanima jel on ima djevojku.. Mislim, pa šta sad, ima i 80% ostatka svijeta novu djevojku pa ne dižemo dramu iz toga.. Sljedeći put kad si nađem dečka, stavit ću u novine da svi vide.. ![]() |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Marko Grubnić ima novu djevojku On ni pod razno ne može bit derpe, pa koji bi njega htio. A zašto bi ga Alka tukla osim ako mu je ponudila a on odbio. Čuvaj se gnjeva odbijene žene.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 30-06-08 u 05:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: marko grubnic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.