| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu u Društvo forumu; Michael Douglas (62) ovog je ljeta doživio nezgodu s meduzom dok je ronio u Španjolskoj. Vremešni glumac se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu Michael Douglas (62) ovog je ljeta doživio nezgodu s meduzom dok je ronio u Španjolskoj. Vremešni glumac se uplašio jer mu se cijelo tijelo počelo grčiti, a kako nikog drugog nije bilo u blizini, pozvao je 7-godišnjeg sina Dylana u pomoć. - Moj sin je bio tamo i rekao sam mu: 'Dylane, molim te, popišaj se tati po leđima'. Prvo je mislio da je riječ o trik-pitanju, ali je onda shvatio da sam ozbiljan. Popišao se po meni i riješili smo problem - ispričao je Michael u showu Jaya Lenoa. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu ![]() ali to je dobro...tako se i radi kad nemas primjerenog lijeka, koliko god nastrano zvucalo.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu meni je uciteljica u 4. razredu kad smo bili u Dugoj Uvali rekla da se popiskim po nozi jer sam stala na jeza..pa ce kao izaci... hm ne znam da to bas djeluje za jeza? ili mozda djaluje... ja u svakom slucaju nisam
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu I Majkl Daglas voli golden shower ![]() Citat:
![]()
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 30-10-07 u 09:59. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu Meni se frend jednom lupio o policu i spišali smo mu se na bulju da mu kvrga prođe ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Michael Douglas trazio sina da urinira po njemu Urin djeluje čak i kod zmijskog otrova. Postoji neka zmija (kobra čini mi se) koja izbacuje otrov iz daljine i cilja u oči, jedini lijek je da se urinom što prije ispere iz očiju.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: douglas, michael |
« 'Scarlett je ružna, debela i netalentirana'
|
Vlatka Pokos za intervju navodno traži 100.000 kuna »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!