Mila Horvat ima dečka dinamovca?? Nikija Vuksana (30), savjetnika u Dinamu, posljednjih dana spominju kao novog dečka Mile Horvat (27), voditeljice HTV-ove sportske emisije “Arena”.
- Ozbiljno? Baš lijepo. Ne bih ništa komentirala. Više ne govorim za medije o svojem privatnom životu. Ja stvarno ne znam kad smo zadnji put bili zajedno na nekom javnome mjestu - sa smiješkom nam je rekla Mila. Njezin navodni dečko Niki Vuksan demantirao je kuloarsku priču.
- Ovo je aposlutna neistina. No uljepšali ste mi dan! Mila i ja se poznajemo. Ona je česta posjetiteljica naših utakmica, ali ja je nisam vidio dva-tri mjeseca - rekao je Vuksan smijući se.
Otkad je postala javna osoba, Mila Horvat ne govori mnogo o privatnom životu. Međutim, u prošlih godinu dana spajali su je uglavnom s oženjenim muškarcima. Govorili su i pisali o njezinoj navodnoj vezi s izbornikom reprezentacije Slavenom Bilićem, koji se zbog tih tračeva želio odreći te funkcije. Zatim su pričali da je u vezi sa sinom Mirka Galića, Mislavom Galićem, direktorom u tvrtki Ledo. U posljednje vrijeme po internetskim forumima pisali su da je bila u vezi s Mamićem, sportskim direktorom Dinama, te najboljim boksačem svijeta Stipom Drvišem. Mila je sve te veze demantirala iako su priče potekle od ljudi vrlo bliskih voditeljici.
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |