Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa u Društvo forumu; jos jedna "uspjesna" prica o povratku mirjane u svijet tenisa moje misljenje je da ona uopce zeli igrati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 16:12   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,925
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa

jos jedna "uspjesna" prica o povratku mirjane u svijet tenisa
moje misljenje je da ona uopce zeli igrati tenis igrala bi ga vec odavno a ne ovako se smucati po novinama

vise na link
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:19   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa

A ja stvarno ne znam tko bi uopce tija financirati igracicu koja reket nije takla par godina.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:28   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 16
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

odkad je dosla igrala je 2-3 match-a
Reaper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:31   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,925
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Reaper Pogledaj Poruke
odkad je dosla igrala je 2-3 match-a
da mi je samo znati s kim?
mozda sa junorima Hvara
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:36   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Možda je s Pjerom Bebićom gradonačelnikom Hvara bacila par gemova
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 16:41   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 16
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

sa menađerom
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 23:23   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 307
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

ma ona je obična nosata k*ja kojoj je stalo do para a ne tenisa
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:04   #8 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,350
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Možda je s Pjerom Bebićom gradonačelnikom Hvara bacila par gemova

i meni se tako cini!! mozda i grupno sa sekama a onda zbrisala nazad u SAD.. dobio Pjerino nogu
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:41   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

A kaj ja znam i meni je nekak sumnjivo, al onaj Bebić mi zgleda ko neki mafijozo. Brijem da je i on nekaj tu zakuho...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 20:14   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Bebić je sasvim o.k. tip a Mirjanica je jedna neurotična ženska koja bez svojih sestara ne može ni guzicu obrisati.
Ništa od njezinog povratka tenisu.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: igranju, lucic, mirjana, njen, povratak, tenisa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103