| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa u Društvo forumu; jos jedna "uspjesna" prica o povratku mirjane u svijet tenisa moje misljenje je da ona uopce zeli igrati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa jos jedna "uspjesna" prica o povratku mirjane u svijet tenisa moje misljenje je da ona uopce zeli igrati tenis igrala bi ga vec odavno a ne ovako se smucati po novinama vise na link |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa A ja stvarno ne znam tko bi uopce tija financirati igracicu koja reket nije takla par godina. ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa Možda je s Pjerom Bebićom gradonačelnikom Hvara bacila par gemova ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa ma ona je obična nosata k*ja kojoj je stalo do para a ne tenisa
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa i meni se tako cini!! mozda i grupno sa sekama a onda zbrisala nazad u SAD.. dobio Pjerino nogu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirjana Lucic njen povratak igranju tenisa A kaj ja znam i meni je nekak sumnjivo, al onaj Bebić mi zgleda ko neki mafijozo. Brijem da je i on nekaj tu zakuho...
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: igranju, lucic, mirjana, njen, povratak, tenisa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.