| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Modni Mačak skocio iz aviona u Društvo forumu; Evo sad bilo na red carpetu koji lik, kad je doso na zemlju nije rpocat mogo od straha.. al svaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Modni Mačak skocio iz aviona jbg, tko mu dade padobran ![]() i ja bi probao rado
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| next best thing | Re: Modni Mačak skocio iz aviona de, nemaju tak velike padobrane (Australia Size) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modni Mačak skocio iz aviona Imam par pitanja: 1. Je avion uopće letio? Mogu i ja skočiti iz parkiranog aviona na aerodromu.... ![]() 2. Je uzeo padobran? Mislim, išao je skakat pa me zanima jesu li mu njegove kokoše prije skoka se sjetile reć da mu treba padobran...... 3. Koja ga je nagovorila na ovo? Mislim, u zadnje vrijeme se bez nekog ne može očito ni posrat pa me zanima ko ga je prosvjetlio na ovo..... 4. Budući da mora skakat sa instruktorom, zanima me seksualnost instruktora....... Mislim da se nije barba pričvrstio u zraku.... ![]() Zanimaju me ti odgovori da složim priču..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modni Mačak skocio iz aviona Ok, to je znači odgovor na četvrto pitanje..... Još na prva 3 mi treba.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.