E ček, jel taj modni mačak daje kome kintu sa foruma koliko ga reklamiraju po forumu?Brijem da nema lika koji ima više otvorenih topica u zadnjih tjedan dana
![]()
Raspravljate o temi Modni Mačak: velika svađa s Nevenom Ciganovićem u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: kresola ali pokazao je Goran i zube...jesi primjetio kako je profinjeno udario kontru Nevenu nazvavši ga osobom koja ...
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
E ček, jel taj modni mačak daje kome kintu sa foruma koliko ga reklamiraju po forumu?Brijem da nema lika koji ima više otvorenih topica u zadnjih tjedan dana
![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
ha ha....ma što je najgore nije, već je jednostavno ovo sve blagi sarkazam na onih Warholovih "15 minuta" slave.... kužiš....odjednom iskaču teme, modni mačak ovo, modni mačak ono......prekrasan sarkazamčić.......
on je glavni junak u našem malom forumskom sprdu....
a mogao je biti bilo ko, pa čak i onaj Tintar onaj....![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
A daj nek mu netko pokaže forum pa da to vidi. Ovako ti je useless, srackate o njemu, a dečec pojma nema o tome![]()
![]()
![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
aaaauuuuuuuuuuu nemrem belivit, ono kuiš jebote![]()
[sigpic][/sigpic]
strava, čista strava![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
ako se budu još više zakačili svi će očekivati da se i pofajtaju...ALI, ne lezi vraže, oni će se pokarati umjesto toga
a jesu se pomirili i dali si pusice??
dajte ljudi,nemojte me ovak šlagirati...
![]()
What we´ve got here is a failure to communicate!
toliko zanimljivo nema sta,i moje se komšinice posvađale.