ovo više nije ni smiješno...![]()
Raspravljate o temi Modni mačić Marko Grubnić paradira Opatijom u rozim hlačama u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Marica Grubnić......strašno...pazi rukavice tek......a ova Hana tardovana.....nije mi jasno kak ovaj Grubnić razmišlja..... evo ista naš Grubi...
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
ovo više nije ni smiješno...![]()
Petras, ne bi se složila. Ovo gore je ženska od Kane West i ona je meni hebena treba s cool stilom. Pogledaj malo njene slike.
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Ma znam da je to ona tardovana amber rose......pa ima taj neki glupi stil ko ovaj krelac...roze hlače i to......ma isti su samo kae ova malo jača od njega......sve u svemu oboje kad vidis u gradu imas dojam da su pobjegli iz cirkusa
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
Jao, ne znam zašto se svaki puta kada vidim da se naša nacija hrani sa vijestima o ovakvim i sličnim klošarima (kojih kod nas hvala bogu pune novine i TV) ponovno razočaram?![]()
Ljudi moji, recie vi meni šta su oni u životu napravili da zaslužuju toliku vašu pažnju?![]()
Što prije ih počnemo ignorirati, prije će nestati.![]()
zar nemamo pametnijih tema za razbijat glavu: npr. kako spasiti naše trulo gospodarstvo ili da stranicu u novinama posvetimo nekom mladom izumitelju ili nadarenom sportašu ili slično....?
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
Stilist je razočaran nezahvalnim Facebook prijateljima, koji umjesto da budu sretni što ih je prihvatio, kradu njegove privatne slike
Grubnić: Tužit ću sve koji kradu slike s Facebooka
LOOOL![]()
![]()
"PRESTRAŠNOOOO UŽASNIII STE!!! NI MALO ZAHVALNOSTI ŠTO VAS VEČ PRIVATIM!.VI MI KRADETE SLIKE PA PRAVITE LAŽNE PROFILE!! SAMO DA ZNATE OBRATIT ČU SE ADMINISTRATORIMA FACEBOOK-A TE VAS SVE POTRAŽIT PUTEM IP ADRESE!> I NARAVNO TUŽIT! SRAMOTA!' - status je to našeg stilista, kojemu najviše smeta što kradljivci njegova profila pričaju drugima."
sve će nas naći preko ip adrese. To ja pokušavam već pola godina, a on će me samo tako skinut.![]()
![]()
I da dajte dečki nemojte ga više vrijeđat, umislit će si da ste ljubomorni na njega :xd
Zadnji Uredio mata17boy : 09-02-10 u 18:45
Imamo i na koga biti ljubomorni. Ne bih se ponašao kao on za ne znam koju
količinu novaca. Dobro kažeš mata17boy ,baš me zanima kako će nas naći preko IP-a
![]()