| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Narod(penzići) navalio u Avenue Mall u Društvo forumu; Nacija koja u stopu prati svjetske potrošačke trendove ni jutros nije zakazala. Pred novim zagrebačkim trgovačkim centrom čekalo se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Narod(penzići) navalio u Avenue Mall Nacija koja u stopu prati svjetske potrošačke trendove ni jutros nije zakazala. Pred novim zagrebačkim trgovačkim centrom čekalo se i naguravalo kao da će se nešto dijeliti. Kako je najavljivan, najveći (svaki koji se otvara je najveći) trgovački centar u metropoli, smješten na križanju Avenije Dubrovnik i Većeslava Holjevca, u devet sati otvorio je vrata prvim kupcima. Mnoštvo, koje je ispijanje jutarnje kave zamijenilo šopingom, vjerojatno je bilo razočarano time što sve trgovine nisu otvorene. U nekima ne samo da nije bilo robe na policama, već su majstori još vrijedno radili. Cijeli objekt ostavlja dojam da se radovi nisu stigli završiti niti u prolongiranom roku. Naime, otvaranje trgovačkog centra prvotno je bilo zakazano za 21. kolovoza. Sve to nije smetalo gradonačelniku Milanu Bandiću, neizostavnom gostu "otvaranja", koji je pohvalio projekt zahvaljujući kojem je posao pronašlo 1000 ljudi. Zagrepčanima će posebno biti zanimljive robne marke koje do sada nisu bile prisutne na hrvatskom tržištu. To su marke poput trgovina odjećom i modnim dodacima Zara, Bershka, Fok, Time Out te njemački lanac trgovina obućom Deichmann i vrhunska parfumerija Sephora. Svoje mjesto u Avenue Mallu osigurale su i poznate robne marke poput Algoritama, SuperKonzuma, Magme, Shoe Be Doa, Bate, New Yorkera, Benettona, Marks and Spencera itd. Posjetitelji će moći odahnuti na trgu Good Food, na kojem je planirano otvaranje šest malih restorana. jel ja to dobro ne vidim ili je to 99% penzića došlo kupovat nove krpice , a najbolje od svega je to što nebudu ništa kupili nego stvaraju veliku gužvu![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Narod(penzići) navalio u Avenue Mall svašta ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Narod(penzići) navalio u Avenue Mall Nisu oni niti išli ništa kupovati, već po balone, bombone, čokoladice i ostale pizdarije koje su se dijelile Čuvaju lovu za T-HT dionice ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: avenue, mall, narodpenzici, navalio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.

, a najbolje od svega je to što nebudu ništa kupili nego stvaraju veliku gužvu

Čuvaju lovu za T-HT dionice