aha, sad ce drito na Havaje odigrat texas hold'em s tupacom i tose proeskim. elvis dila karte
Raspravljate o temi Pala prva teorija zavjere: "Kralj (popa) je živ!" u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; "TIJELO se pomaknulo! WTF ?", jedini je komentar korisnika YouTubea zulema001 koji je usporio i nekoliko puta ponovio scenu prevoženja ...
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
aha, sad ce drito na Havaje odigrat texas hold'em s tupacom i tose proeskim. elvis dila karte
kada je Elvis umro neki su rekli da nije već da je živ.
sada nam se to opet događa, ali s Michaelom, navodno da je živ i da je ova smrt njegova samo laž..
evo postoji i neki video koji to dokazuje..
http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/vi...n-se-mice.html
osobno mislim da je mrtav isto kao i Elvis, a samo hrpica ljudi mora uvjek nekako zainteresirati javnost s takvim ispadima, mada mislim tj. siguran sam da su dovljo slavni i poznati bili i bez te mediske pozornosti da su živi i nakon svoje smrti..
Zadnji Uredio laki_luk : 26-06-09 u 17:19
Bilo mi je drago družeći se s Vama na CP-u, od 01.02.10. me nema više![]()
strašna tema
mada svi znamo da je Elvis živ ipak je strašna
Internetom se proširio videosnimak kojeg su jedva dočekali poklonici teorjia zavjere. Na Youtubeu je korisnik zulema001 uz komentar "Tijelo se pomaknulo! WTF?" usporio i nekoliko puta ponovio scenu u kojoj su helikopterom prevozili tijelo Michaela Jacksona u mrtvačnicu. Na snimci je navodno preminuli kralj popa pomaknuo ruku čime je naslijedio kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleyja čiji najveći obožavatelji i dandanas tvrde da je živ. Među komentarima na video ipak prevladava mišljenje da se radi o jakom vjetru propelera, optičkom iluzijom zbog kuta snimanja ili pak da se radi o drugom bolničaru čije se tijelo ne vidi budući da se sakrio u unutrašnjosti helikoptera.
Bilo mi je drago družeći se s Vama na CP-u, od 01.02.10. me nema više![]()
koje su ovo pizdarije, maklo je video već
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
nakon sto se pomaknuo, uzeli su malj i zatukli ga, jer jbga, nema smisla sada raditi nove naslovnice za sutrasnje novine... (malo crnjak, ali mi je ovo totalna debilnost)
sada ce i moje dijete morati slusati pizdarije kako jacko nije mrtav, nego su ga vidjeli kako igra blackjack u las vegasu i nemre skupiti 21...![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Ma naravno...
Bilo je samo pitanje vremena kad ce se pocet sirit glasine da je ziv.
Sad ce proc neko vrijeme pa ce past fotkica nekog frajera koji je ful slican njemu i bla bla bla...
Tako se govorilo i za Hitlera da je pobjego u Spanjolsku, a za Elvisa da ni ne pricam. Jebote dobro da ga na Mjesecu nisu vidli![]()
Naravno da je živ, vidjeh ga jutros na benzinskoj.![]()
Potpisi su za budale.