| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora u Društvo forumu; Pa ovo i nije trač, već istina podkrepljena video snimkom i silnim fotografijama, no dobro... Sud u Los Angelesu odredio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-07 Godina: 24
Poruka: 3
![]() | Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Pa ovo i nije trač, već istina podkrepljena video snimkom i silnim fotografijama, no dobro... Sud u Los Angelesu odredio je zatvorsku kaznu 26-godišnjoj starleti i naslednici hotelskog lanca jer je u februaru ove godine vozila auto iako joj je vozačka dozvola bila suspendovana. Paris se mora pojaviti u zatvoru 5. juna. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Zaboli me ona stvar za tu ružnu razmaženu glupaču...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Slažem se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora a joj zašto ne volite Paris , ona je super cura, samo je malo neshvaćena.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Citat:
Ma smiri se Chvoki sve (ne)će biti uredu, hajde hajde nije to niš tako strašno. joj kako možeš biti tako okrutna, kako?!
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Citat:
Kada bi je oni samo znali u dušu ... iden sada leći, ali ne virujen da ću moć spavati, jel će mi na pameti biti ona u neukosnoj i nimalo šik ćeliji, sama okružena lezbejkama. Morat ću se smirit ili neću moć zaspat. ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 07-05-07 u 01:19. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dana, hilton, mesec, osudjena, paris, zatvora |
« Šta mislite koliko će vlatki pokos trebati da nađe novog dečka?
|
Jessica Alba : spremna za avatnture »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
, ona je super cura, samo je malo neshvaćena.