| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora u Društvo forumu; joj Chvoki imaš pravo, ovi ljudi su uistinu okrutni i zli kad o nečem tako lijepom i dobrom pričaju s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora joj Chvoki imaš pravo, ovi ljudi su uistinu okrutni i zli kad o nečem tako lijepom i dobrom pričaju s toliko mržnje i zavisti ![]() ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" Zadnji Uredio 0111581437 : 07-05-07 u 01:24. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Celebrity | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora fuck! zato valjda nije došla na jučerašnju fešticu! sad ću je nazvati da vidim kako je! nadam se da to neće biti onaj mjesec kad imamo u planu posjetiti moju vilu na maldivima!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora evo čisto za informaciju, video i slike čelije gdje će paris trunuti 45 dana, nije baš na nivou hilton hotela Video: Ćelija u kojoj će Paris Hilton sluĹľiti zatvorsku kaznu - DNEVNIK.hr |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton osuđena na mesec i po dana zatvora Eeee Paris, eto vidiš. Od tog silnog pušenja kur*ca si prepuhala malo na alkometru ![]() I lol, jučer išao otvorit yahoo mail vidim novost da traži od švarcenegera da ju solobodi ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=0111581437;294770]a joj zašto ne volite Paris , ona je super cura, samo je malo neshvaćena.[/QUOTA zašto ju volite?Zbog čega,mislim ta razmažena kravetina je baš kravaJedva čekam da završi u buks,ili će se izvuč najvjerojatnije ![]() Zadnji Uredio daidza : 10-05-07 u 11:41. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dana, hilton, mesec, osudjena, paris, zatvora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

, ona je super cura, samo je malo neshvaćena.[/QUOTA zašto ju volite?Zbog čega,mislim ta razmažena kravetina je baš krava