| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton puštena u Društvo forumu; Net.hr Kako je puno bila, jadnica........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton puštena Da i mala kurvica se kao prije neg kaj je ošla u buksu kesila na crvenom tepihu, a poslije su je slikali kak cmizdri pred starom u autu. Gade mi se takve osobe koje nemaju veze s mozgom, a ipak žive...
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Paris Hilton puštena Nisam ni mislio da bu to potrajalo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton puštena A 100% mu se više ne može dignut od silnih steroida kojima se kljukao kada je bio mlađi..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 08-06-07 u 00:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hilton, paris, pus tena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.