| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton želi postati majka??!! u Društvo forumu; Paris Hilton postat će majka? Paris Hilton tvrdi da je vrijeme da zasnuje obitelj, jer se promijenila. Otkada je jedna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Paris Hilton postat će majka? Paris Hilton tvrdi da je vrijeme da zasnuje obitelj, jer se promijenila. Otkada je jedna od njenih bliskih prijateljica, Nicole Richie, najavila svoju trudnoću, odnosno otkada su svi ostali učinili to umjesto nje, Paris Hilton se zamislila. Slavna bogatašica izjavila je da je spremna zasnovati obitelj. Jedan od izvora bliskih Paris, za britanski časopis Closer rekao je: "Paris mi je rekla da želi puno male djece i jednostavan život daleko od fotoaparata i kamera. Kaže da je duboko razmišljala o svom životu i tulumarenju i kada je čula da je Nicole trudna, odlučila je odrasti i preuzeti odgovornost, a najbolji način da to napravi jest da postane majkom." Paris Hilton navodno je toliko sigurna u to da je spremna na majčinstvo da razmišlja o usvajanju. Ukoliko uskoro ne naiđe njezin princ na bijelom konju, najvjerojatnije će uistinu posvojiti dijete. Prijateljima se povjerila da je svjesna kako njen dosadašnji život nije za pohvalu, ali sada se osjeća kao potpuno druga osoba. Priznaje da ima posao i prekrasnu kuću, te da može biti najbolja mama na svijetu. Šta vi kažete o tome??? ![]()
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! Hihihihihi ![]() Brijem da ce Vritnis pirs biti majka svetica nasprem ovoj tuki ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! o mili boze, ta nije normalna. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! Pa sta je brige, zenska ima toliko love da ce 10 ljudi platit samo da ditetu minjaju pelene. Mislite da bi tom ditetu bilo lose u zivotu? Imat ce sve, od najboljih dadilja do najbolje izobrazbe. Meni je gore kad neki ljudi koji nemaju uvjete naprave 5-ero dice, nego ovo.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! istina to za uvjete, ali djetetu je (pogotovo kad je jos malo) potrebna majcinska ljubav, briga i dobrota, a ne da sve to dobiva od neke dadilje. novac nije sve u zivotu. ja neam puno para, al moji me (hvala bogu) vole i zele mi pruziti sve (iako to nekad nije u njihovoj moci). imam prijateljicu (koja ima para na bacanje), a roditelja joj stalno nema doma, a kad ih ima doma, onda se stalno svadaju i mnogo puta mi je rekla da je ljubomorna na mene (zbog mojeg odnosa sa mojima). njezini ju niti ne poznaju i zele joj svoju odsutnost nadoknaditi novcem. iako ide u (kako za tu skolu kazu) jednu od najelitnijih skola u hrvatskoj i zna da ce upasti na bilo koji faks bez obzira na ocjene, to jednostavno njoj (a ne bi bilo ni meni) dovoljno. ponavljam: koliko god da je novac potreban, on nije sve.
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hilton, majka, paris, postati, zeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

,velika nedaju disati

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"