Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton želi postati majka??!! u Društvo forumu; Paris Hilton postat će majka? Paris Hilton tvrdi da je vrijeme da zasnuje obitelj, jer se promijenila. Otkada je jedna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-07, 18:13   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica
Arrow Paris Hilton želi postati majka??!!

Paris Hilton postat će majka?

Paris Hilton tvrdi da je vrijeme da zasnuje obitelj, jer se promijenila.

Otkada je jedna od njenih bliskih prijateljica, Nicole Richie, najavila svoju trudnoću, odnosno otkada su svi ostali učinili to umjesto nje, Paris Hilton se zamislila. Slavna bogatašica izjavila je da je spremna zasnovati obitelj.

Jedan od izvora bliskih Paris, za britanski časopis Closer rekao je: "Paris mi je rekla da želi puno male djece i jednostavan život daleko od fotoaparata i kamera. Kaže da je duboko razmišljala o svom životu i tulumarenju i kada je čula da je Nicole trudna, odlučila je odrasti i preuzeti odgovornost, a najbolji način da to napravi jest da postane majkom."

Paris Hilton navodno je toliko sigurna u to da je spremna na majčinstvo da razmišlja o usvajanju. Ukoliko uskoro ne naiđe njezin princ na bijelom konju, najvjerojatnije će uistinu posvojiti dijete. Prijateljima se povjerila da je svjesna kako njen dosadašnji život nije za pohvalu, ali sada se osjeća kao potpuno druga osoba. Priznaje da ima posao i prekrasnu kuću, te da može biti najbolja mama na svijetu.

Šta vi kažete o tome???
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 18:14   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Paris Hilton želi postati majka??!!

Hihihihihi
Brijem da ce Vritnis pirs biti majka svetica nasprem ovoj tuki
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 18:19   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,686
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

o mili boze, ta nije normalna.
The garden sighs, flowers die.
vibica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:20   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,652
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Mosh mislit!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:33   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,032
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

čula je da je prijateljica trudna, pa mora i ona probati, a ne kuži da je to doživotna obveza i da dijete nije nešto što može odbaciti kad joj postane dosadno
lotr0510 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:50   #6 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Pa sta je brige, zenska ima toliko love da ce 10 ljudi platit samo da ditetu minjaju pelene. Mislite da bi tom ditetu bilo lose u zivotu? Imat ce sve, od najboljih dadilja do najbolje izobrazbe.
Meni je gore kad neki ljudi koji nemaju uvjete naprave 5-ero dice, nego ovo.
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 23:07   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,563
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

želim i ja postati milijarder ali nekako mi ne ide..
prije ću ja roditi nego ta tuka anoreksična!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 23:30   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-07
Godina: 27
Poruka: 916
bmw_E30 se izdvaja iz masebmw_E30 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bmw_E30

Jebote,pa kako je to stvorenje bedasto..Neću uopče komentirat,NEĆU!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 23:32   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,686
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Pa sta je brige, zenska ima toliko love da ce 10 ljudi platit samo da ditetu minjaju pelene. Mislite da bi tom ditetu bilo lose u zivotu? Imat ce sve, od najboljih dadilja do najbolje izobrazbe.
Meni je gore kad neki ljudi koji nemaju uvjete naprave 5-ero dice, nego ovo.
istina to za uvjete, ali djetetu je (pogotovo kad je jos malo) potrebna majcinska ljubav, briga i dobrota, a ne da sve to dobiva od neke dadilje. novac nije sve u zivotu. ja neam puno para, al moji me (hvala bogu) vole i zele mi pruziti sve (iako to nekad nije u njihovoj moci). imam prijateljicu (koja ima para na bacanje), a roditelja joj stalno nema doma, a kad ih ima doma, onda se stalno svadaju i mnogo puta mi je rekla da je ljubomorna na mene (zbog mojeg odnosa sa mojima). njezini ju niti ne poznaju i zele joj svoju odsutnost nadoknaditi novcem. iako ide u (kako za tu skolu kazu) jednu od najelitnijih skola u hrvatskoj i zna da ce upasti na bilo koji faks bez obzira na ocjene, to jednostavno njoj (a ne bi bilo ni meni) dovoljno. ponavljam: koliko god da je novac potreban, on nije sve.
The garden sighs, flowers die.
vibica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 02:38   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

pa nek proba,šta će jadna
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hilton, majka, paris, postati, zeli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103