| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Paris Hilton želi postati majka??!! u Društvo forumu; ja ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! e vidite, svi ste u krivu..........davno su ameri dosli na ideju da steriliziraju debile, medjutim danas to nije eticno, moralno, blablabla........eticari i moralisti nisu vidjeli paris hilton ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! Citat:
Dovoljno je reći ako bi ti stelizirao "debile", nikada se nebi rodili Johann Carl Friedrich Gauss, Pierre-Simon Laplace, Jean Baptiste Joseph Fourier, i mnogi drugi Nemreš odrediti tko će biti "debil" a tko ne, njezini roditelji i osobito djed nisu "debili". "Pamet" nije genetička. Osim toga potrebno je definirati pojam "pametan" i pojam "debil". Previše se pažnje posvećuje njoj, bilo bi dobro da ju puste na miru. Kako znate da bi ona bila gora majka ili po tom pitanju roditelj od vas? | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! Citat:
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Paris Hilton želi postati majka??!! Ja sam takav, znam da se zajebavaš, ali samo napominjem jer bi takav stav mogao netko ozbiljno shvatit, ono ajmo stelizirati budale Uglavnom kakav bi tko bio roditelj ovisi o samoj osobi, osim toga i Arafat je osvojio nobelovu nagradu za mir Lako moguće da ona bude dobra i brižna majka ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Ma Paris Hilton je bogata kurvetina koja ne zna sta bi sa sobom pa izvaljuje ovakve nebuloze! Nju treba jebat dok ne poludi, napravit redaljku dok ne zavrsi na infuziji! Jednostavno treba je "ubit" kurcinama i vise joj nece trebat nikakve droge i alkohol, a kamoli da izjavljuje ovakve nesuvisle izjave! ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hilton, majka, paris, postati, zeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.

,velika nedaju disati