| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Pauci - o njima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito sta? al si povirova/la? .. ne nisam povirova!!!!mo´š mislit!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pauci Nešto najgore od svega mi je kad razmažene mamine curice počnu vrištat na malog pauka od dva mm od njih udaljenog tri metra!Meni je to preseravanje,al ako neko pati od fobije od pauka onda je to druga stvar,čovjek si ne može pomoč!Ja se ne bojim paukova meni su to kukci ko i svaki drugi,njih me također nije strah.Uostalom kaj mi može kukac,pojest me ziher neče!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pauci - o njima Ja stalno te pauke pokusavam izbaciti iz sobe, da ih ne ubijem, a moja sestra na to vristi, jer ih lovim po pola sata, fino njezno sve, a kod mene neki ludi pauci, skacu ko zecevi, taman ga fino ulovim, on skoci i po desetak cm i pobjegne, jebo mater. Ubijem ih jedino ujutro kad sam mamuran, jutros sam da ću ručnik, kad ono ogromna živina, refleksno sam ga klepno, a ima ih svaki tjedan barem jedan-dva, posto zivim u prizemlju, a prozori su mi nonstop otvoreni... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Pauci - o njima Normalno, svako živo biće ima srce i mozak, šta misliš na koji način se oni kreću (motorika), glasaju (centar za govor..), gledaju (centar za vid) i sl.
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Pauci - o njima za pauke u mojoj sobi mjesta nema, čim vidim to gadno stvorenje da se našlo tam, ubrzo postaje samo jos jedna crna mrlja... ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Pauci - o njima Citat:
svaka čast, bojiš se malih pauka a htjela bi imat tarantulu
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: njima, pauci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!