Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Pauci - o njima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito sta? al si povirova/la? .. ne nisam povirova!!!!mo´š mislit!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 16:51   #11 (permalink)
FIO
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 13
Poruka: 68
FIO se izdvaja iz mase
Cool Re: Jel pauci imaju mozak?

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
sta? al si povirova/la? ..
ne nisam povirova!!!!mo´š mislit!!!
FIO je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 17:54   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: pauci

meni pauci opće ne smetaju a ljeti ih u sobi ni ne diram jer mi tamane mušice i komarce tako da se može reći da ja i pauci živimo u mirnom suživotu. Naravno zimi su mi crna mrlja na novinama...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 18:37   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: pauci

Nešto najgore od svega mi je kad razmažene mamine curice počnu vrištat na malog pauka od dva mm od njih udaljenog tri metra!Meni je to preseravanje,al ako neko pati od fobije od pauka onda je to druga stvar,čovjek si ne može pomoč!Ja se ne bojim paukova meni su to kukci ko i svaki drugi,njih me također nije strah.Uostalom kaj mi može kukac,pojest me ziher neče!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 18:57   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Pauci - o njima

Ja stalno te pauke pokusavam izbaciti iz sobe, da ih ne ubijem, a moja sestra na to vristi, jer ih lovim po pola sata, fino njezno sve, a kod mene neki ludi pauci, skacu ko zecevi, taman ga fino ulovim, on skoci i po desetak cm i pobjegne, jebo mater. Ubijem ih jedino ujutro kad sam mamuran, jutros sam da ću ručnik, kad ono ogromna živina, refleksno sam ga klepno, a ima ih svaki tjedan barem jedan-dva, posto zivim u prizemlju, a prozori su mi nonstop otvoreni...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:04   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

Normalno, svako živo biće ima srce i mozak, šta misliš na koji način se oni kreću (motorika), glasaju (centar za govor..), gledaju (centar za vid) i sl.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:38   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 23
Poruka: 86
Alias se izdvaja iz mase

za pauke u mojoj sobi mjesta nema, čim vidim to gadno stvorenje da se našlo tam, ubrzo postaje samo jos jedna crna mrlja...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:53   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: wonder_woman Pogledaj Poruke
Normalno, svako živo biće ima srce i mozak, šta misliš na koji način se oni kreću (motorika), glasaju (centar za govor..), gledaju (centar za vid) i sl.
ni srce ni mozak nemaju svi.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 21:27   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,344
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mene strah bilo kakvih insekata i pauka/paukova (kako vec), ali htjela bi imati nesto ovakvo
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg tarantula_1024x768.jpg (59.9 KB, 7 pogleda)
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 16:19   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-07
Godina: 23
Poruka: 86
Alias se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
mene strah bilo kakvih insekata i pauka/paukova (kako vec), ali htjela bi imati nesto ovakvo
svaka čast, bojiš se malih pauka a htjela bi imat tarantulu
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 19:36   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: baja_bajic Pogledaj Poruke
ni srce ni mozak nemaju svi.
Reci mi životinju bez mozga ili srca?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: njima, pauci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108