| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Što kažete na plavuše, jesu li uspješnije kod muškaraca od brineta, jesu li iz istog razloga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Što kažete na plavuše, jesu li uspješnije kod muškaraca od brineta, jesu li iz istog razloga diskriminirane pri nalasku ozbiljnog posla naspram brineta i crnki...Jesu li zaista kao iz popularnih viceva ili baš naprotiv...Što kažete vi dečki, a što vi cure - tople brinete, fatalne crnke i vatrene crvenokose...I na kraju, što same plavojke kažu na sve to... ![]() ![]() Ovo smo moja kolegica i ja (lijevo)... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Pa nismo djeca da ćemo se prepirati ko je najbolji...Ja sam prirodna brineta...(PRVA FOTKA)...Donedavno sam bila umjetna crnka (DRUGA FOTKA)...sad sam umjetna plavuša (TREĆA FOTKA)...i mogu vam reći da sam se u svakom izdanju osjećala super...Ovdje bismo trebali raspravljati o tome je li u nas prisutna diskriminacija ovisno o boji kose...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Slažem se s tobom, kad sam bila brineta - imala sam manje uspijeha kod dečkiju, ali najveći je razlog vjerojatno bio taj što su u meni vidjeli dobru, dragu curu (a ne laku žensku), kad sam bila crnka - osjećala sam se prekrasno, magično, fatalno (privlačila sam poglede, ali kao da su mi se nekako bojali prići), a sad kad sam plavuša - sve sami kreteni se ljepe za mene (oni koji bi laku žensku za jednu noć i ništa više)...Ahhhh....
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

Ovo smo moja kolegica i ja (lijevo)...