Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Što kažete na plavuše, jesu li uspješnije kod muškaraca od brineta, jesu li iz istog razloga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 02:01   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto
PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE???

Što kažete na plavuše, jesu li uspješnije kod muškaraca od brineta, jesu li iz istog razloga diskriminirane pri nalasku ozbiljnog posla naspram brineta i crnki...Jesu li zaista kao iz popularnih viceva ili baš naprotiv...Što kažete vi dečki, a što vi cure - tople brinete, fatalne crnke i vatrene crvenokose...I na kraju, što same plavojke kažu na sve to...

Ovo smo moja kolegica i ja (lijevo)...
aurorica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 02:38   #2 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE???

Pa znam da od osnovne škole nikad nisam imao curu plavušu, i nisam požalio.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 05:00   #3 (permalink)
Regularni forumas

aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

A možda si neš propustio, prijatelju?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg aurora u toiletu.jpg (64.6 KB, 156 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 10:51   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Plavuse nikako nisu uspjesnije

Crnke se najbolje!

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 10:53   #5 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,626
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Plavuse nikako nisu uspjesnije

Crnke se najbolje!

zaboravila si brinete
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 10:54   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
A možda si neš propustio, prijatelju?
D A M N !
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 11:19   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Brinete su najbolje!
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 11:25   #8 (permalink)
Regularni forumas

Pa nismo djeca da ćemo se prepirati ko je najbolji...Ja sam prirodna brineta...(PRVA FOTKA)...Donedavno sam bila umjetna crnka (DRUGA FOTKA)...sad sam umjetna plavuša (TREĆA FOTKA)...i mogu vam reći da sam se u svakom izdanju osjećala super...Ovdje bismo trebali raspravljati o tome je li u nas prisutna diskriminacija ovisno o boji kose...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg aurora brineta.JPG (30.4 KB, 104 pogleda)
Tip Fajla: jpg crna golubica.jpg (32.3 KB, 97 pogleda)
Tip Fajla: jpg fališ mi.jpg (78.2 KB, 115 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 11:50   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Pa...mislim da su većini slučaja plavuše procjenjene kao "lake ženske",da ih smatraju glupljima,ali i zgodnijima.
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 11:55   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
Pa...mislim da su većini slučaja plavuše procjenjene kao "lake ženske",da ih smatraju glupljima,ali i zgodnijima.
Slažem se s tobom, kad sam bila brineta - imala sam manje uspijeha kod dečkiju, ali najveći je razlog vjerojatno bio taj što su u meni vidjeli dobru, dragu curu (a ne laku žensku), kad sam bila crnka - osjećala sam se prekrasno, magično, fatalno (privlačila sam poglede, ali kao da su mi se nekako bojali prići), a sad kad sam plavuša - sve sami kreteni se ljepe za mene (oni koji bi laku žensku za jednu noć i ništa više)...Ahhhh....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, plavus e, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103