Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall Alo ekipica, lagano ste u offtopicu. Postoji PM za dogovore i slične stvari Imas potpuno peavo......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 23:27   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto
Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE???

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Alo ekipica, lagano ste u offtopicu. Postoji PM za dogovore i slične stvari
Imas potpuno peavo...malo smo se zgubili....Moje isprike....
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:29   #92 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Osobno su mi lijepe crne cure i (NEKE!!!) plavuše, ali ja sam brineta pa moram reći da bi pored svih izabrala smeđukosu curu (lezbijskih skolonsi nemam tako da me poštedite glupih komentara)

A prije svega nekog blond Šveđanina

Zadnji Uredio teica : 20-05-07 u 23:37.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 23:36   #93 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

ajmeee, Šveđani su preslatki.....
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 00:01   #94 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Meni su lijepe smeđokosa Cina i smeđokosa Teica i nekosi Daidza
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 01:37   #95 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,100
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Meni je i mama slatkica, i drago mi je da nije plavuša.

Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 09:46   #96 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
odlazak u samostan možda?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 10:18   #97 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ono što je netko prije rekao : kad je neko glup, glup je bez obzira na boju kose potpuno je točno. Meni osobno su plavuše najmanje zanimljive.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 11:56   #98 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 22
Poruka: 117
Scorpia se izdvaja iz mase

A šta fali plavušama? Pa zar žena ne smije ofarbat kosu u plavo a da ne misle da je glupa?
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 14:24   #99 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

teško je pogoditi nijansu plave kose. plava kosa je za svjetle prirodno cure i posebno ružno izgleda ispucana i sa izrastom.
ja sam crna, tamnosmeđa i nikada ju nebi mjenjala. prije svega zato kaj bi bankrotirala kojom brzinom moja kosa raste i koliko je ima
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 14:28   #100 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Meni sve dobro, ako je dobro
Ne volim samo kada ženska oboji kosu u neku crvenu drečavu boju, to niti jednoj ne stoji

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, plavus e, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113