| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; ajme meni, čemu te sve fotke na ovom portalu??meni se čini da aurorici fali akcije u životu,ili malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? ajme meni, čemu te sve fotke na ovom portalu??meni se čini da aurorici fali akcije u životu,ili malo samopouzdanja...a što se tiče boje kose-ja sam bila smeđa, crna, plava, crvena, ljubičasta i bitno je kako se osoba osjeća i ništa drugo,a plavojke jesu pomalo priglupe-znam ih par, baš prirodne i ajme majko, vicevi su za njih ko stvoreni...
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
aj nemoj se sad izvlačit na crnke i te fore.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Da se pamet odreduje bojom kose, svi bi u Dm-a, dok stoje pred policom boja za kosu birali koliko ce ili nece bit pametni. Koja glupost... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ti još očito voliš generalizirati ljude...A i nemaš baš veliki vokabular kad ti se sve svodi na vrijeđanje i indirektno vrijeđanje... ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.