| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; E majke mi,al ova treba nije sva.. neki pomak teski u vezi samopouzdanja,samodokazivanja i sl.. bas mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Kad već pitaš puno bolje ti stoji crna kosa i ne kužim zašto si htjela plavu?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Očito tebe šoraju kad se ne usudiš staviti svoju sliku...Vjerojatno si tusta cura koja ima cijeli svoj život u računalu
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Cek a ja sta sam prirodno plava i sta sam se bojala u crno ili sad u smede, jesam li isto pukla u glavi? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
Ma, vidis da ljude cijene po farbi vlasi...cant belive it...plitko...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Aurorice ispravi me ako griješim: iz tvojih postova i tema koje pokrećeš zaključujem da te (puno) više u životu zanimaju cure nego dečki. Odgovore muških toleriraš, jer ti u principu uopće nije stalo do njih, nego ih samo malo provociraš. Zbog toga si i agresivna prema ženama, pošto ti narušavaju ego. |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.