| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Ja uopće nisam ništa pričao ni o bojanju kose općenito ni o prirodnim plavušama.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ispravak netočnog navoda: zanimaju me i cure i dečki.....nije da mi nije uopće stalo do muških ![]() Citat:
onda uvaži moju ispriku ...?![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio daidza : 21-05-07 u 22:46. | ||
| | |
| | #123 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ne možeš ispravit nešto što nisam ni napisao...napisao sam da mi se čini da te cure puno više zanimaju, a ne da te dečki ne zanimaju. I jako su mi zanimljive ove tvoje psihološke igrice...ima nešto u njima...definitivno nisi samo još jedna praznoglavka... |
| | |
| | #124 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
....al me čitaš jebemti...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #127 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
....prefrigan si, nema šta
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ako kažem koji je cilj (koji mislim da je) ovako javno, ili barem tebi, onda tvoj boravak na ovom forumu gubi svrhu, zar ne? Ne brini ti za mene, mene zanima razvoj cijele priče...neću te ometat...možda ti i dobro dođem, tko zna? |
| | |
| | #129 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
obuzelo me Citat:
![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher | ||
| | |
| | #130 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.

...?