| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: manekenka ma tko ih j...hehe.necemo o njima pricat ja sam vise za crnke,j ga,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
plavuse su mi nekako izfurane....svi briju na njih...meni su crne i crvenokose zakon...ufff ![]() .....bez uvrede ikome ....
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ova zadnja primjedba ti je veoma nekorektna i nedolična nekome tko je navodno V.I.P. član ovog Foruma. A, prijatelju, zar ne misliš da imaš malo previše godina i malo veću odgovornost da se ponašaš donekle pristojno prema drugim forumašima. Ovo stvarno prevršuje svaku mjeru. Nitko ti niš ne kaže, a ne, ti se moraš javljat i iskaljivati svoje frustracije čovjeka u "zrelim" godinama...Daj ohladi od mene, a ako si ljubomoran na moju mladost, nađi si psihjatra...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #156 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ja sam prirodna plavuša koja se farba u čokoladno smeđu.......i tak sam si najljepša........ A što se tiče surorice...ostavite curu na miru....meni je baš fora i uzdrmala je forum pa mi je zanimljiviji....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #158 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Aha znači po boji kose se određuje tko je kakav???? DžHvala Bogu ja sam brineta.....znači NAJBOLJA SAM!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? fight oko boje kose ![]() Citat:
ja sam onda još bolja jer sam crna ![]() I pedigre moram imat? Nije lako danas biti lijep ![]() Al ako treba, nabavit ću ja i papire- sve za izgled, ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

ja sam vise za crnke,j ga,i aurora bolje ti stoji crna....ali nekad plavuse bolje prolaze ,pa onda je 50.50

ja sam onda još bolja jer sam crna