Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; muškarci više vole plavuše, ali se žene crnkama naslov knjige i tako kažu, a sad istina ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 22:05   #171 (permalink)
... lakše je...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,554
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE???

muškarci više vole plavuše, ali se žene crnkama
naslov knjige i tako kažu, a sad istina ili ne
dorina je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 23:52   #172 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 23:52   #173 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Evo moj dečko voli plavuše, ali se solidarizirao s tim da ja nikada neću biti jedna od tih.

On bi oženio plavušu, a evo mene neće. (šala, šala)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 00:48   #174 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Aha.

Ovisi ali baš sam lijepo objasnila, kad uzmeš za primjer neku predivnu, skoro savršenu crnku, predivnu, skoro savršenu plavušu i predivnu, skoro savršenu smeđu - najčešće će smeđa biti najposebnija, najsenzualnija.
A i nekako iz iskustva znam da su plave i crne žene često agresivnije po karakteru dok su smeđe nježnije. (Latino i Asian look!)

Vjerovala ti ili ne.
Ja ili sam glupa ili... ali ne kuzim taj tvoj stav. Ja si nikako ne izgledam smeđokosa, imam svijetlu put, plave oci i bojam kosu u crno. Taj mi se kontrast najvise svida, sve ostalo na meni izgleda bezveze i ne istice se. dok bi npr. mojoj postovanoj kolegici Cini odrezala nogu da oboja svoju prekrasnu smeđu kosu koja joj savrseno pristaje uz smeđe oci. to sto ti pricas o boji kose koju povezujes sa nekim djelom samog karaktera neke žene nema veze sa životom!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 01:09   #175 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Wow, sad definitivno idem za Osijek.
Crna kosa i plave okice, pa noćes ću te sanjati.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 01:39   #176 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,558
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

crnke su najvise seksi, plavuse je najlakse primjetiti i baciti oko na njih, brinete su prikrivena opasnosti...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 01:41   #177 (permalink)
Nježni predator

Joj, kuda ovo ode.
Sad ćemo još po boji kose određivati i karakterne osobine?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 01:42   #178 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,558
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Joj, kuda ovo ode.
Sad ćemo još po boji kose određivati i karakterne osobine?
Neg kaj... kad je pitanje opcenito, moze i odgovor biti...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 01:46   #179 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Wow, sad definitivno idem za Osijek.
Crna kosa i plave okice, pa noćes ću te sanjati.
Ma daj nemoj, ne bi da imas nocne more
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 07:46   #180 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,656
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Samo ako si rasna.
Naravno da sam rasna.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aurora, plavus e, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114