| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Ma nema tu pravila..kad je netko glup onda je glup,neovisno o boji kose !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ma nema tu pravila..kad je netko glup onda je glup,neovisno o boji kose !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
![]() i koja je rzlika između plavuša i plavojki? ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? silence...tvoj prijedlog ne prihvaćam, ipak mi je draža moja griva... A razlike između ova tri termina u naslovu koji se upotrebljavaju za žensku osobu žute kose, nema. Dakle, razlike nema, stvar je samo u tome koji ćeš termin upotrijebiti, dal će to biti npr. muzika ili glazba...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? ne napadamo te, niko nema niš protiv, samo kaj moraš znati da je ovdi bilo raznih ljudi .. ti se pitaš zakaj bi neko objavljivao tuđe slike? ima hrpa razloga, a imali smo takve slučajeve ... mi ne možemo znati ko je iza tvog monitora .. jesi to ti ili je to neko ko se dočepao slika, pa sad ide nekome napakostiti (bilo je i sličnih slučajeva). nije to niš osobno ... samo se ti opusti ... a to da je neka grupa, nije, ali mnogi se ovdi poznaju već dugo, pa onda kad neko krene sa sprdnjom, ostali uskoči (ko i u svakom društvu) ... ajd .. drago nam je kaj si došla, nemoj se prepast nas starih forumskih hijena ... ![]() Zadnji Uredio silence : 20-05-07 u 13:23. |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

)