| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra moje se pritaje po zimi, al po ljeti mi potamne na jagodicama i nosu. Ja ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? isti slučaj... ali ja ih nevolim, pa se trudim nevidjeti ih (na sebi)... na drugima ma to djeluje slatko...
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #206 (permalink) |
| charolastra | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Pa ona baš i nema crnu kosu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #209 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,014
![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? A dobro, što sad, inače ima crnu kosu, ovu sam sliku uzeo jer joj se tu najbolje vide oči, a na pjegice nisam ni mislio.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #210 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? ja nemam pjegice. istina imam crnu kosu ali imam nedefinirane oci. nekdas su plave nekad zelene.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!