| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? u Društvo forumu; .... ima ruzni oblik lica...i ja nemam takve bore... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #222 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Kak možeš devilles uspoređivat s njom,pa ta je stara baba,dobro nije tak stara al BD ima 18 tek,a ta blizu 4 banke!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #223 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
tako je!!!![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #225 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? tako jeee..... ali ok.nisam ni tako lijepa.... ona je meni jednostavno predivna
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #227 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? hahahhahaha.. nije stara baba,nego... nisam ja jos tako... "zrela" da bi bila poput nje
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #228 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Citat:
p.s. ne čini mi se ni da ti je mozak jača strana kad objavljuješ svoje lsike u grudnjaku na internetu, po svemu sudeći ti bi mogla postat prva forumašica sa kućnim videom! i još jedan p.s. nemojte me upozoravat ovoje zezancija! ![]()
__________________ The Star is back!!? | |
| | |
| | #229 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? hahahhahahahah....jucer sam vidio auroricu nakon pun k vremena...hahhahahahhahahhaha
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #230 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 47
![]() | Re: PLAVUŠE, BLONDINE, PLAVOJKE??? Ja sam došla do ovakvog zaključka, kad sam bila crvena sve je bilo ok. Svi te gledaju, nema nekih jadnih uleta, sve otkačeno i za pet, ali nešto me puklo i odlučila sam se za promjenu i što ću drugo nego probati kako je to biti plavuša. Super je ispalo, prezadovoljna izlazim iz frizeraja i dok nisam prošla pored gradilišta...Da, da, hrpa seljačina koji ti dovikuju sve i svašta samo zato kaj si plavuša, pa to odmah mora značiti da si neka fufa... Grozno. Ne znam, sve mi se čini da ću "iskočiti" iz te plave faze, ne da mi se više slušati ta dobacivanja i tome slično. |
| | |
![]() |
| Tagovi: aurora, plavus e, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Grozno. Ne znam, sve mi se čini da ću "iskočiti" iz te plave faze, ne da mi se više slušati ta dobacivanja i tome slično.